All Stars Jazz

It's spring time.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-03-2015 22:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Jazz Point
.. και ο flagship της mainstream jazz στην Ελλάδα, Σταύρος Ρωμανός με τους Swingers, μετά από δύο μοναδικές εμφανίσεις το Δεκέμβριο του 2013 και 2014, επιστρέφει στο JazzPoint σε ένα high end big band music show με νέες δημιουργίες βγαλμένες από τo ρεπερτόριο της Love Affair Big Band πάντα στην original μορφή τους.

Ένα μοναδικό pushing the limits of All Stars Jazz mix από Count Basie, Earl Hagen, Michael Buble, Bobby Darin, Tony Bennett, Ray Charles, Blues Brothers και Brian Setzer μέχρι τις imperial latin δημιουργίες των Duke Ellington, Augustin Lara και Mambo Kings!

Όλα αυτά υπό το musical timbre του Frank Sinatra the Great, που δεν λείπει ποτέ από τις εμφανίσεις του Σταύρου Ρωμανού.

Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Σαξόφωνο Άλτο: Κωστής Βαζούρας
Σαξόφωνο Άλτο: Κώστας Κρανιδιώτης
Πιάνο: Μάρκος Χαϊδεμένος
Μπάσο: Γιώργος Κωνσταντίνου
Τύμπανα: Δημήτρης Κακαβούλης

Ερμηνεύει ο Σταύρος Ρωμανός

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ / ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 10€

Πληροφορίες για τον χώρο - Jazz Point

To Jazz Point βρίσκεται Ακαδημίας 18, δυο βήματα από το Σύνταγμα... Είναι η επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει τον καφέ του, να πιει ένα ποτήρι κρασί ή τσίπουρο, να γευματίσει ελαφρά με σπιτικές πίτες, καλοφτιαγμένα σάντουιτς και ωραίες σαλάτες, να χαλαρώσει με ένα ποτό ή δροσερά κοκτέιλ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας... με σπουδαία μουσική, επιλεγμένη από όλο το εύρος της jazz, του blues, της world κ.ά. Μπορεί κάποιος να βρει εκλεκτές επιλογές από δίσκους (βινίλιο και CD) ιαπωνικής παραγωγής και εκτύπωσης καθώς και το σύνολο σχεδόν της ελληνικής jazz σκηνής. Επίσης, επιλεγμένα βιβλία που ξεχωρίζουν και περιοδικά με άποψη. Και, φυσικά, μπορεί να βρει όλα τα τεύχη του περιοδικού Jazz &Τζαζ...

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 7.30π.μ.- 18.00μ.μ.

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30π.μ.- 23.00 μ.μ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΗΛ. 210 3235910