Addicted 2 Bass vs S-Clash

Η IVERSIA και το S-CLASH παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πραγματικό πάρτυ σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 12-04-2013 23:00
Individual Price 12.00€
Τοποθεσία Αρχιτεκτονική Live Stage
Την Παρασκευή 12 Απριλίου, η Addicted2bass Records και το S-CLASH, παρουσιάζουν ένα Show μουσικής πανδαισίας στον χώρο της Άρχιτεκτονικής στο Γκάζι. Oι resident Djs της Ministry Of Sound, Dj AVSR & JEFF PHILLIPS καθώς και o Phillip Ailon (Electrocity Festival Poland), ο Konstantin (Addicted2Bass Records) και ο Dj Gsp, resident Dj της S-CLASH θα σας απογειώσουν με ήχους κατευθείαν από τα μεγαλύτερα Club’s της Ευρώπης. Μαζί τους, το μοναδικό Τ8 Robot (World’s Best Robotic Show), για πρώτη φορά στην Αθήνα και η CIRCUS EXTRAVAGAZA με το παγκόσμια γνωστό ANDROMEDA CIRCUS, το όποιο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Club παρουσίαση.

ADDICTED2BASS Records vs S-CLASH. Tο καλύτερο πάρτυ που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 12 Απριλίου μεσα απο το Website της Addicted2Bass Records (TV STREAMING) www.addicted2bass.co.uk    

www.addicted2bass.co.uk

Πληροφορίες για τον χώρο - Αρχιτεκτονική Live Stage

Η καινούργια Αρχιτεκτονική είναι πλέον γεγονός! Το ιστορικό live rock club της Αθήνας, μεταφέρθηκε και άνοιξε τις πύλες του για όσους ξέρουν τι σημαίνει "Αρχιτεκτονική" αλλά και για όσους θέλουν να μάθουν. Το πιο ζεστό και το πιο live rock club της Αθήνας!

Πειραιώς 116 & Ελασιδών 6, Γκάζι
Τηλ.: 210 9014428