Active Member

Η απόφαση πάρθηκε μήνες τώρα, σχεδόν ένα χρόνο.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 04-04-2015 22:00
Τοποθεσία Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
.. Λίγες συναυλίες και όταν πρέπει, ώστε να πέσει το βάρος στην ουσία, να γίνει δουλειά και να υπάρχει λόγος για κάθε συνάντηση στην σκηνή...

Oι Active Member, σχεδόν 23 χρόνια από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ’ τα μάτια τ’ όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα, παρά τα λόγια. Άλλωστε η δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη, πιο χειροπιαστή για την πιο παλιά και πιο παραγωγική hip hop μπάντα στην Ελλάδα... 18ος δίσκος ο τελευταίος τους, με τίτλο “Cosmos Alivas”, συμμετοχή σε δεκάδες άλλα μουσικά project, μουσική για ταινίες, ντοκιμαντέρ, θέατρο, βιβλία, ποιήματα κ.α. Η χαρά της δημιουργίας δεν έλειψε ποτέ στην μικρή γωνιά του lowbap κόσμου τους. Και σύντομα, στις 4 Απριλίου, ετοιμάζονται να επισκεφτούν για δεύτερη φορά έναν άλλο κόσμο, τον Ελληνικό κόσμο (Κτήριο 56) για μια συναυλία φωτιά, για μια συναυλία κραυγή, για μια συναυλία lowbap.

Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia στη δεύτερη εποχή τους, αυτή την εποχή που η αγάπη μεγαλώνει, κι από  γλέντι γίνεται δάκρυ και πάλι ουρλιαχτό και ψυχωμένα λόγια.

Θα είναι εκεί και οι δύο να διηγηθούν πολλά από τα τραγούδια της δισκογραφίας τους μαζί με δύο καλεσμένους έκπληξη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20.30μμ.

Πληροφορίες για τον χώρο - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

Ο «Ελληνικός Κόσμος», το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, αποτελεί ένα υπερσύγχρονο Πολιτιστικό Κέντρο και Mουσείο που ξεχωρίζει για τα πρωτοποριακά προγράμματά του. Βρίσκεται στον παλαιό βιομηχανικό άξονα Αθήνας-Πειραιά, εκεί όπου η μνήμη συναντά τη νεότερη ταυτότητα της πόλης, και η αρχιτεκτονική του χαρακτηρίζει την οδό Πειραιώς.

Ο «Ελληνικός Κόσμος» είναι ένας πολυχώρος όπου οι επισκέπτες βιώνουν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό και ταυτόχρονα ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμικής δημιουργίας και έκφρασης. Στους χώρους του πραγματοποιείται ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα:

Διαδραστικές εκθέσεις
Περιηγήσεις Εικονικής Πραγματικότητας
Εκπαιδευτικά προγράμματα
Συνέδρια
Θεατρικές παραστάσεις
Εστία κυβερνοχώρου (Internet Café)
Προβολή ντοκιμαντέρ
Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Τηλ. 212 254 0000

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς-Ομόνοια), στάση ΥΦΑΝΤΗΡΙΑ
914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας