Active Member

Active Member

Oι Active Member, το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 10-11-2012 21:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Μύλος Club
D.Foxmoor το καλοκαίρι του 1992, κλείνει φέτος 20 χρόνια ενεργής συμμετοχής και το γιορτάζει στο club του Μυλου, το Σαββατο 10 Νοεμβριου 20 χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόταγμα των καιρών και έφτιαξε ένα γκρουπ, ονομάζοντάς το με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος. Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή κι ακόμα φόβους, όνειρα κι εφιάλτες για να αποτελέσουν πολύ σύντομα τον πυρήνα μιας ευρύτερης κοινότητας που βαφτίστηκε “Low Bap”, δηλαδή «να στηρίζεις το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο». Από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία όχι μόνο στα μουσικά αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα.

Προσελευση: 21:00 Τηλ κρατήσεων: 2310 510081

Εισιτηριο θεάματος: 13€, προπωληση: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΙΑΝΟΣ, TICKET HOUSE, ΕΝΤΕΧΝΟΝ, ΣΑΡΩΘΡΟΝ

e-ticket (10€): http://thessticket.eventbrite.com/

Πληροφορίες για τον χώρο - Μύλος Club

Εδώ και πολλά χρόνια ο «ΜΥΛΟΣ» αποτελεί όχι μόνο ένα χώρο πολιτισμού και διασκέδασης αλλά και ένα σημείο αναφοράς για την Θεσσαλονίκη, με δραστηριότητες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μετά το «κενό», που προκλήθηκε από την πυρκαγιά το 2004.
Η έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα,  καταδεικνύει τον ενεργό ρόλο που παίζει ο «ΜΥΛΟΣ» ως πολυχώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας στα καλλιτεχνικά και εικαστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας.

Club του Μύλου: 2310 51 00 81