Active Member

Active Member

Οι Active Member, το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 29-08-2012 21:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
D.Foxmoor το καλοκαίρι του 1992, κλείνει φέτος 20 χρόνια ενεργής συμμετοχής και το γιορτάζει τη Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 21:00 στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων.

20 χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόταγμα των καιρών και έφτιαξε ένα γκρουπ, ονομάζοντάς το με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος. Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή κι ακόμα φόβους, όνειρα κι εφιάλτες για να αποτελέσουν πολύ σύντομα τον πυρήνα μιας ευρύτερης κοινότητας που βαφτίστηκε “Low Bap”, δηλαδή «να στηρίζεις το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο». Από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία όχι μόνο στα μουσικά αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα.

Δίσκοι,  συλλεκτικές εκδόσεις σε βινίλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (Catastroika, Oligarchy,  Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου κ.ά.), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ.α.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και  webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και η λίστα δεν σταματάει εδώ…

Ποιητικοί και καυστικοί, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μαζεύουν φίλους και στιγμιότυπα από τα περασμένα 20 χρόνια και ξαναθυμούνται μια πορεία ευτυχισμένη και ασυμβίβαστη στη μεγάλη γιορτή των Active Member για τα χρόνια που πέρασαν και για αυτά που έρχονται, με την πυξίδα τους στραμμένη στα όμορφα και στα λεύτερα.

Οργάνωση παραγωγής: STRAY music

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 15€ ταμείο

 

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.technopolis-athens.com www.lowbap.com

Πληροφορίες για τον χώρο - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, το βιομηχανικό μουσείο απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, από τα πιο ενδιαφέροντα στον κόσμο, έχει μετατραπεί σ΄ένα πολυδύναμο χώρο πολιτισμού, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας. Στεγάζεται στο παλιό εργοστάσιο Φωταερίου συνολικής έκτασης 30 περίπου στρεμμάτων, γνωστό ως Γκάζι, δίπλα στον Κεραμεικό και κοντά στην Ακρόπολη. Η σταδιακή μεταμόρφωσή της σε κέντρο μάθησης και φιλοξενίας εκδηλώσεων ποικίλου ενδιαφέροντος, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε ένα χώρο γεμάτο εικόνες, γνώσεις, και συναισθήματα. Η γοητεία μιας άλλης εποχής, που αποπνέει ο χώρος με τα φουγάρα, τα θεόρατα καζάνια (αεριοφυλάκια), τις καμινάδες και τους φούρνους "συνωμοτεί" ευλαβικά στο να καθιερωθεί ως "εργοστάσιο" προστασίας και παραγωγής της τέχνης, αφού ακόμη και ετυμολογικά η λέξη gas (προέρχεται από την αρχαία γερμανική galist, αργότερα geist) σημαίνει πνεύμα. Λειτουργεί από το 1999 και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι.

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο 210 3461589 - 210 3475518

Πρόσβαση:
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»