4 Minutes To Mars

Why struggle to build a door between us,
when the whole wall is an illusion?
(Rumi)

Για όλες εκείνες τις φορές που απλά θεώρησες πως χρειάζεται τόλμη το να μιλήσεις σε έναν «άγνωστο» κι έπειτα ένιωσες πως έχασες μια ευκαιρία σε καλούμε απόψε στο πιο όμορφο bar της Αθήνας σε μια βραδιά που το παιχνίδι, όχι μόνο απενοχοποιείται, αλλά και επιβάλλεται.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 05-03-2015 20:00
Τοποθεσία 42 Bar

Εμπιστεύσου το προαίσθημά σου, πρόσθεσε 2 μεζούρες χιούμορ κι ένα χαμόγελο –γλυκό ή πονηρό, εσύ διαλέγεις- και κάνε το πρώτο βήμα.
Μην πιστέψεις εμάς που στο λέμε, πίστεψε όμως την επιστήμη των Μαθηματικών και της Θεωρίας Παιγνίων:
μετά το πρώτο βήμα, έρχεται σίγουρα το δεύτερο: τα ενδεχόμενα αυξάνονται πολλαπλασιαστικά.
Ο πιο σέξι dj ανεβαίνει στα decks, κάρτες με ατάκες για κάθε γούστο κυκλοφορούν ελεύθερες για να τις διαχειριστείς κατά βούληση, κι ένα παιχνίδι που άλλοι το λένε speed dating, εμείς θα το πούμε ice breaker ακολουθεί για να επιτρέψει την εγγύτητα που κάπου χάσαμε στο δρόμο...
Πολύ κακό για το τίποτε η ντροπή. Απόψε πέταξέ την. Αξίζει.
Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα σε κάνει να γελάσεις, μπορεί να κάνεις ένα νέο φίλο, μπορεί και κάτι παραπάνω... Υπόθεση 4ων λεπτών. Ίσως και λιγότερο, και μετά o «Άρης» (“Mars”) ή αλλιώς αυτός ο υπέροχος κόσμος πιθανοτήτων σου ανοίγει τις πύλες του.
Όλα είναι πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.
Με έναν κατάλογο, πλήρη φίλτρων ειδικών για την αντιμετώπιση της συστολής, ανθρώπους που δε φοβήθηκαν να παρεξηγηθούν –και μάντεψε... δεν παρεξηγήθηκαν τελικά!- να σε καλωσορίζουν και να σε υποδέχονται παρέα με τα kits της βραδιάς (που ξέρουμε πως θα λατρέψεις!), και μουσικό χαλί τις πιο όμορφες μελωδίες των τελευταίων ετών είμαστε σίγουροι...
that we’ll make some memories tonight!
Σε περιμένουμε για ένα σύντομο ταξίδι γεμάτο στο πιο ωραίο άγνωστο.
Κι αν κολλήσεις... θυμήσου: 42 is the answer to everything!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/707703099338509