3 Years Six D.O.G.S.

3 Years six d.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 05-10-2012 22:00
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
o.g.s:

Plastic Dreams (world’s first) The Dreamer & Wrapped In Plastic + Guest DJ: Grrrlz at the Gig Space Bolas + dagritzikos at the Bar  

EΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  

Σαν χθες!   Το six d.o.g.s γίνεται 3 χρόνων. Κλείνει τα 2 και μπαίνει στα 3, ή κλείνει τα 3 και μπαίνει στα 4, ποτέ δεν καταλάβαμε ακριβώς πως λειτουργεί αυτό το σκεπτικό. Τέλος πάντων, τον Οκτώβριο του 2009 άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, τα παράθυρά του, και τις λοιπές εισόδους του, και από τότε μέχρι σήμερα ζει, αναπνέει και μεγαλώνει.   Τους χώρους του six d.o.g.s θα γιομίσουν με τις μουσικές τους επιλογές εκλεκτοί φίλοι και γνωστοί καλοπερασάκηδες και ζώα του πάρτι (party animals), σε μία βραδιά με λεύτερη είσοδο και τον γνωστό ύποπτο Μπάμπη να κυκλοφορεί ξανά δωρεάν στα ποτήρια των χορευταράδων θαμώνων. Τούρτα γίγας επίσης θα κάνει βόλτες πέρα δώθε στον χώρο.  

Στο Gig Space: στις 22:00 αναλαμβάνει δειλά δειλά την βραδινή μας διασκέδαση ένα φρέσκο πάρτι, μία νέα συνεργασία μεγατόνων που (ευχόμαστε να) θα συζητηθεί.

Η πρώτη τους εμφάνιση ως Plastic Dreams, ένα project που γεννήθηκε το 2012 και ξεκίνησε σαν μια συνεργασία μεταξύ των The Dreamer & WrappeD In PlastiC. Ένα Audiovisual movement, μεταξύ φωτογραφίας, μόδας, μουσικής, graphic design & video art που έχει ως σκοπό να αναδείξει νέους ηχους και εικόνες γύρω από τον χώρο της electronica. Be prepared for a mix of Techno, French Electro, Electroclash & Visuals.  

Στο Bar: επίσης από τις 22:00, αναλαμβάνουν τη δισκοθεσία το πασίγνωστο πλέον νυχτερινό δίδυμο που αποτελείται από τους Bolas (K. Bolas), και dagritzikos (όπως Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος), σε ποιοτικά, hip, indie, λαϊκά, έντεχνα, και μέταλ μονοπάτια.   Λέμε να το ξημερώσουμε.   Ελάτε λοιπόν να μας ευχηθείτε, ελάτε να φάμε τούρτα και να γεμίσουμε θερμίδες, ελάτε να χορέψουμε τσα-τσα, ελάτε να μας πείτε αν σας αρέσουν τα καινούργια μας χρώματα που έχουμε ρίξει δεξιά και αριστερά, ελάτε να την βρούμε γενικώς, ελάτε να χορέψουμε μέσα στην τρέλα ενός ξένοιαστου Παρασκευόβραδου (αν ήταν Σάββατο θα έδενε καλύτερα η φράση)!  

May the d.o.g.s be with you.

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.