1st Fetish Ball

1st Fetish Ball

1st Fetish Ball To πρώτο local festival για τους Θεσσαλονικιούς λάτρεις του BDSM είναι γεγονός!

Event hostesses: Dora Salonica & Ippoliti (

bdsminternational.org">www.bdsminternational.org)

Μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην Αθήνα και δύο επισκέψεις στην Βουλγαρία ήρθε η ώρα για το 1ο Fetish Ball στην Θεσσαλονίκη!!!

Το πάρτυ... Το Fetish Ball είναι το μακροβιότερο και συνεπέστερο fetish party της Αθήνας, εδώ και πέντε χρόνια έχει φιλοξενήσει πολλούς Έλληνες (επί το πλείστον) και ξένους performers. Hook suspensions – fire shows – bondage - burlesque – domination's - live sex - BDSM - kinky shows – Aerial - και ότι άλλο παλιό και καινούργιο ταιριάζει στην αύρα και αισθητική του Fetish Ball, έχει φιλοξενηθεί ή θα παρουσιαστεί μελλοντικά. Μεγάλος και ο αριθμός των DJ’s που έχουν περάσει από τα decks του party, ξεσηκώνοντας και χορεύοντας μέχρι το πρωί με τους θαμώνες και φίλους του Fetish Ball. Το Fetish Ball γίνεται 3 - 4 φορές κάθε χρόνο στην Αθηνά και είναι το σημείο αναφοράς της ελληνικής fetish & BDSM κοινότητας, αλλά και όλων όσων ψάχνουν κάτι διαφορετικό και πολυσυλλεκτικό ταυτόχρονα, για όσους οι κοινότυπες club βραδιές δεν προσφέρουν κάτι ενδιαφέρον και συναρπαστικό πια, για όσους ο φετιχισμός κάθε είδους είναι μέρος της ζωής τους και θέλουν να έρθουν σε επαφή με νέες και ιδιαίτερες περσόνες, το Fetish Ball είναι αυτό που ψάχνουν.

The shows… To Fetish Ball προσφέρει τρία shows στο main floor του Eightball Live Stage.

Show time…

Η Domina Lola δεν χρειάζεται συστάσεις, γνωστή σε όλη την fetish & BDSM κοινότητα στην Ελλάδα και μέρος του σκληρού πυρήνα των performers του Fetish Ball, έχει ταξιδέψει μαζί μας και στα δύο Fetish Balls που έλαβαν μέρος στη γειτονική Σόφια και έχει πάρει μέρος σε γνωστά μεγάλα fetish party του εξωτερικού. Νευρική, σκληρή, αψυχολόγητη, όμορφη, χαοτική, γλυκιά, διαστροφική, η Lola είναι μια βασίλισσα της κυριαρχίας, μια αφέντρα του πόνου. Αυτή τη φορά την ατυχία να βρίσκεται κάτω από τις εντολές της θα έχει o Slave Prince…η σχέση μεταξύ αφέντρας και σκλάβου, με τα γνωστά παιχνίδια και τις ψυχολογικές υποβολές..θα αποκαλυφτεί σιγά –σιγά πάνω στην σκηνή του Eightball Live Stage. Rope Bondage - Shibari από τον κορυφαίο Έλληνα Rigger Alexis D και την παρτενέρ του Sorriso Solare. Η παραδοσιακή ιαπωνική τέχνη του τελετουργικού/πολεμικού δεσίματος θα σας συναρπάσει με την γεωμετρική της πρόοδο. Τέχνη…Πόνος…Αιώρηση…και ένα εντυπωσιακό φινάλε κάτω από το φως των κεριών ,σε ένα show που δεν θα ξεχάσετε! Γνωστή για τα burlesque και fire shows της καθώς και τα γεμάτα αδρεναλίνη grindings..είναι η Miss Vanity. Μάσκες.. φτερά …αίμα …μουσική ..χορός ..φωτιά ! Θα νιώσετε την καυτή της ανάσα μόλις λίγα εκατοστά από τα πρόσωπά σας …καθώς οι σπίθες από τον τροχό της θα δημιουργήσουν το τέλειο background για τους Dj’s. Η ομάδα που πλαισιώνει τα Σάββατα το Eightball Live Stage είναι γνωστή …Debelantonis και Double Dare θα σας παίξουν γνωστά και χορευτικά tracks από Industrial / Ebm,80’s Electro Dark / Goth Rock μέχρι το πρωί.

Η Bloody Mary με την ψηλόλιγνη φιγούρα της και την επιβλητική της παρουσία φαντάζει σαν την τέλεια fetish Dj! Γνωστή για τις guest εμφανίσεις της στα περισσότερα Αθηναϊκά Goth / Dark / Alternative Clubs αλλά και ως Resident Dj (Βat City club). Ο Dav1d είναι ενας από τους πιο γνωστούς Dj της πόλης και από τους δημιουργικότερους στην ηλεκτρονική και όχι μόνο σκηνή της πόλης και front man τον Technolorgy…Future pop / TBM / Hard Dance / Industrial θα είναι το βασικό του μενού.

Πληροφορίες για τον χώρο - EightBall Club

Πίνδου 1, Λαδάδικα
Θεσσαλονίκη
Εmail:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.