1 Year Evolution

1 Year Evolution

Evolution Proudly Celebrates:

1 Year EVOLUTION

[With a new MASSIVE TECHNO EVENT]

Dubfire [Sci + Tec] The Advent vs Industrialyzer [Live] Tommy Four Seven [CLR] Shaded [Live] [Sci + Tec] Axel Karakasis [Remain/ Intec] RENA [We Play.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 05-10-2013 22:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Ιερά Οδός
../ Tronic]

 

Προπώληση: 10€ [1.500 First Tickets]

Entrance: 15€

 

Η EVOLUTION συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο της παρουσίας της στην Αθηναϊκή dance σκηνή και θέλει να το γιορτάσει μαζί με όλους εσάς που συμβάλατε στην επιτυχία της. Dubfire, Advent Vs Industrialyzer[Live], Tommy Four Seven, Shaded, καθώς και οι δικοί μας Axel Karakasis και RENA θα σας περιμένουν στην Ιερά Οδό, στις 5 Οκτωβρίου με άγριες διαθέσεις. Με αυτό το line-up και με την επαγγελματική διοργάνωση που μόνο η EVOLUTION παρέχει, η ιστορία θα επαναληφθεί και εσείς θα απολαύσετε το πιο δυνατό techno event της φετινής χρονιάς! Μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα από τα 1.500 μαγικά χαρτάκια της βραδιάς στην προπώληση μόνο με 10€, ενώ τα υπόλοιπα 1.000 εισιτήρια θα πωλούνται στην είσοδο προς 15€.

Ο Dubfire μετά από είκοσι χρόνια κατάφερε δικαίως να θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, τόσο για την άψογη τεχνική του κατάρτιση, όσο και για τις πάντα πρωτοποριακές μουσικές επιλογές του. Η δισκογραφική του SCI+TEC αποτελεί σήμα κατατεθέν της καινοτομίας, ενώ το βραβείο GRAMMY που κέρδισε για το remix στο Thank You της Dido, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του ταλέντου του. Υπήρξε μέλος του θρυλικού διδύμου Deep Dish και είναι υπεύθυνος για μια μακρά λίστα από διαχρονικά club anthems. Το 2006 αποφάσισε να συνεχίσει τους μουσικούς του πειραματισμούς solo, αλλά αυτό δε μείωσε στο ελάχιστο την ικανότητά του να παράγει μεγάλες επιτυχίες. Πράγματι, το remix του στο Grindhouse το 2008 είναι αξεπέραστο και συμπυκνώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περίπλοκη μουσική του ταυτότητα, αφού συνδυάζει στοιχεία από όλα τα μουσικά είδη. Το κομμάτι σύντομα αναδείχτηκε σε σημείο αναφοράς για το DJ Magazine και έγινε η αφετηρία για τη συνεργασία του με τους Underworld. Έκτοτε ο Dubfire επέλεξε τη Βαρκελώνη ως έδρα και ορμητήριο για τη συστηματική συμμετοχή του στις καλύτερες βραδιές της Ibiza π.χ. Cocoon, Carl Cox’s Revolution, Circoloco και ENTER του Richie Hawtin. Παρόμοια, η συμμετοχή του ίδιου και της δισκογραφικής του στα σημαντικότερα διεθνή φεστιβάλ αποτελεί σταθερή αξία και τον έχει καθιερώσει ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής διεθνώς.

Το δίδυμο The Advent vs Industrialyzer δημιουργήθηκε το 2007 μετά την τεράστια επιτυχία της κοινής κυκλοφορίας τους από τη δισκογραφική CodeWorks, που έγινε sold out από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Η ασύλληπτη επιτυχία τους είχε ως αποτέλεσμα περισσότερες και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες με άλλες δισκογραφικές κύρους, όπως οι Drumcode, MB Electronics, Beat Disaster κ.ά.

Ο Advent έχει ταυτιστεί με την techno, αφού συναντάμε τη δράση του από τα παρθενικά βήματα του είδους, με το πρώτο του κομμάτι να κυκλοφορεί το 1988. Υπήρξε πρωτεργάτης αυτού που σήμερα γνωρίζουμε και απολαμβάνουμε ως Live PA και επιπρόσθετα, είχε την τύχη να γράψει ιστορία, συμμετέχοντας στην παραγωγή κομματιών του Derrick May ως sound engineer! Ευτυχώς για εμάς, το πάθος του για την παραγωγή δε μειώθηκε με το πέρασμα των χρόνων, σε αντίθεση με τους περισσότερους dj’s της γενιάς του, έτσι μέχρι σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας μια σειρά από αγαπημένες επιτυχίες του, τις οποίες κυκλοφόρησε από δισκογραφικές, όπως οι Tresor, Rotation, Pure Plastic και Synewave, καθώς και από την προσωπική του Techno imprint, Kombination Research.

Ο Industrialyzer ξεκίνησε  την επιτυχημένη πορεία του από τα club της Πορτογαλίας, ώσπου το 2000 μεταφέρθηκε στην Ολλανδία και ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την παραγωγή. Το 2003 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό I Love Techno DJ, ενώ το 2005 την πρώτη στο Dance Parade Rotterdam DJ contest. Η σταθερή και εντυπωσιακή άνοδός του δεν πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα το 2007 να εγκαινιαστεί η περίφημη πλέον συνεργασία του με τον The Advent και ταυτόχρονα με τη δισκογραφική του, Kombination Research.

Ο Tommy Four Seven ανήκει στη νέα γενιά techno καλλιτεχνών και έχει ήδη αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του με την deep ατμοσφαιρική και ασυμβίβαστη μουσική του. Μετά από δύο χρόνια residency στο Fire Club στο Λονδίνο και εμφανίσεις σε θρυλικά venues σαν το Fabric, δημιούργησε τη δική του δισκογραφική, Shooting Elvis. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη μουσική τεχνολογία και μεταφέρθηκε στο Βερολίνο, οπότε και οι μετοχές του στη διεθνή σκηνή εκτινάχθηκαν. Κυκλοφόρησε κομμάτια, όπως το Surma (Electric Deluxe-2009), το Sor από τη CLR και συμμετείχε στο περίφημο Bauhaus project μαζί με τον Chris Liebing. Αντίστοιχη επιτυχία γνώρισε και το debut album του, Primate (CLR-2011), με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα hot ονόματα της techno σκηνής, με πολυάριθμα gigs σε όλο τον κόσμο.

Ο Shaded μπορεί να ξεκίνησε τη solo πορεία του το 2012, αλλά δείγματα του ταλέντου του είχαμε πολύ νωρίτερα από το δίδυμο SHDWPLAY και τα τέσσερα πολυσυζητημένα EPs που κυκλοφόρησε μέσω της δισκογραφικής του Dubfire, SCI+TEC. Η υποστήριξη που εξασφάλισε από θρύλους, όπως ο Richie Hawtin και ο ίδιος ο Dubfire, συνεχίστηκε χάρη στο ρυθμικό funkadelic techno ήχο του ως Shaded. Το debut solo EP του 'Be My Binge' κατέκτησε τα charts μέσα σε λίγες μόνο μέρες, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται εξέχον μέλος της πρωτοποριακής ομάδας της SCI+TEC εδώ και χρόνια. Το 2013 αναμένεται να είναι η πιο παραγωγική χρονιά του, ενώ παράλληλα συνοδεύει με το LIVE act του τον Dubfire στην παγκόσμια περιοδεία του.

Info: +30 6940890275 (12:00-20:00) +30 215 5406195 (10:00-18:00)

Σημεία Προπώλησης

Contact: 8011140000, 2108181333

Evolution Office – Παλλάδος 20, Μοναστηράκι (Στοά, 2ος Όροφος): 10:00 – 18:00 [Monday to Friday]

 

Public Stores:

Συνταγμα [Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος]

The Mall Athens [Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι]

Γλυφάδα [Σάκη Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη]

Πειραιάς [Γρ. Λαμπράκη 152-154]

Αιγάλεω [Παπαναστασίου 3]

Αγία Παρασκευή [Λ. Μεσογείων 402]

Athens Metro Mall [Λεωφ. Βουλιαγμένης 276]

Χαλάνδρι [Γκίνη 5] Νέα Σμύρνη [Ελ. Βενιζέλου 45]

Ζωγράφου [Ούλωφ Πάλμε 44]

Περιστέρι [Εθν. Αντιστάσεως 27]

Πληροφορίες για τον χώρο - Ιερά Οδός

210 3428272–5