search

Τώρα Κ44

Κωνσταντινουπόλεως, Αθήνα 104 35, Ελλάδα

Κ.Ο.Υ.Τ.Ι. Crowd Funding Party: Space Blankets, Phipo

Κ.Ο.Υ.Τ.Ι. Crowd Funding Party: Space Blankets, Phipo

07 Σεπ 2012 22:00

Τώρα Κ44

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίοθυ η ομάδα παραγωγής της ταινίας μικρού μήκους το «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι.» πριν ξεκινήσει γυρίσματα , διοργανώνει ένα Crowd Funding Party στο ΤΩΡΑ - Κ44 με τους Space Blanket, Kill Emil και Phipo επί σκηνής.

Η πρώτη ταινία μικρού μήκους της Κατερίνας Γιαννακοπούλου, «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι», αφορά σε μια ιδιόμορφη, συμπλεγματική και συμβολική πραγματικότητα τριών ανθρώπων.

Ένας άνδρας με χόμπι τη ξυλουργική, μια γυναίκα έγκυος στο πρώτο της παιδί, και η Κ., μία κοπέλα στο ξεκίνημα της ζωής της ζουν στο ίδιο σπίτι. Μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Όχι όμως και το ίδιο κρεβάτι. Η Κ. ζει σε ένα κουτί, κάτω απ’ το διπλό κρεβάτι του ζευγαριού.

Οι «αποπνικτικές» γεωμετρικές διαστάσεις του κουτιού προσέλκυσαν μια ομάδα «ιδιαίτερων» συντελεστών, που αποφάσισαν να απεγκλωβίσουν φοβίες πραγματικών και πλασματικών κινδύνων. Όταν όμως ανοίξει αυτό το κουτί...;

Κάπως έτσι, ξεκίνησε το ταξίδι για την δημιουργία της ταινίας το «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι.». Με εφόδια την ενεργητική διάθεση και τους προβληματισμούς νέων δημιουργών, με μέσα την ετοιμότητα και την ωρίμανση της αρχικής ιδέας, ζητήματα ζωτικής σημασίας για τη μετουσίωση αυτής,  οδηγηθήκαμε στο μονόδρομο του crowd funding.

Ζητάμε λοιπόν τη στήριξη σας, στο πάρτι που διοργανώνεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο ΤΩΡΑ-Κ44 με σκοπό να πάρετε μια γεύση από την ταινία, συνδυάζοντας ποτό και μουσική. Ευκαιρία για να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά, να χορέψουμε και προαιρετικά να συμμετέχετε στην οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας αυτής, γιατί η εξωστρέφεια και ένα χαρούμενο υποστηρικτικό κοινό είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι σήμερα.

Στην είσοδο θα υπάρχει ένα κουτί, αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει την αγάπη σας, τις δωρεές και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς με την σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε, συμπεριλαμβάνοντας στους τίτλους τέλους της ταινίας τα δικά σας ονόματα.

Η ομάδα του Κ.Ο.Υ.Τ.Ι. (ου) http://koutibox.wordpress.com/   Email: k.o.y.t.i.film@gmail.com

 

Phipo

Ο Φίλιππος Κοντούζογλου (γνωστός ως phipo ή yekcno) φτιάχνει μουσική από το 2000. Δώδεκα χρόνια αργότερα, η μουσική του έχει αναπτυχθεί και ωριμάσει, και έχει χωριστεί σε δύο βασικά projects. O Phipo αντιπροσωπεύει chilled breakbeats με jazzy trip hop γεύσεις και κάποιες ambient επιρροές. O Yekcno, από την άλλη πλευρά, είναι πιο επιθετικός, εμπνευσμένος από τη νέα techno σκηνή αναμειγμένη με IDM ρυθμούς και ηλεκτρονικούς χειρισμούς. Πειραματίζεται με νέα στυλ και τα προσαρμόζει στη δική του μουσική, έτσι ώστε κάθε τραγούδι να έχει έναν ιδιαίτερο ήχο και μια διαφορετική ιστορία να πει.

http://www.soundcloud.com/phipo http://www.phipo.com/

Kill Emil

O Kill Emil γεννήθηκε στην Βραζιλία και μεγάλωσε στην Αθήνα, Άκουγε ότι ακουγόταν καλό στα αυτιά του και οι μουσικές του αναζητήσεις τον οδήγησαν στο να γίνει μέλος στου CINECOD μια post rock μπάντα. Το πρώτο του προσωπικό release σαν Kill Emil να έρχεται το 2009, “I can hear it now”, στην Cast-a-blast. Το “The Corner” αποτελεί το δεύτερο release του και την πρώτη κυκλοφορία της BeatQuick. Με δύο φίλους, τους Billa Qause και J.Melik δημιούργησε τους Pad Trio και συνέχισε να πειραματίζεται μουσικά. Συνδυάζει beats, hip hop, breaks, trip hop, αλλά και latin, reggae, afro. Αυτές τις μέρες δουλεύει το δεύτερο άλμπουμ του, το οποίο αναμένεται το φθινόπωρο.

http://soundcloud.com/killemilmusic

Space Blanket

Οι Space Blanket - Abdul (φωνητικά, κιθάρες, synthesizers) και Biscuit (synthesizers, electronics, φωνητικά) φτιάχνουν banging cosmic disco punk μουσικές με gritty μπασογραμμές, επιθετικά γαλλικά synths και βαριά beats. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, το ηλεκτρονικό δίδυμο έχει δώσει έντονες συναυλίες με ενδιαφέροντα visual sets, γραφικά και βίντεο και το Μάρτιο του 2012 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP "Cosmic".

http://www.spaceblanket.gr/


×