search

Cosmos Live Beer Bar

Μιχάλη Καραολή 2, Δάφνη 172 35, Ελλάδα

Λεωνίδας Μαριδάκης

Λεωνίδας Μαριδάκης

02 Απρ 2015 22:00

Cosmos Live Beer Bar

Λεωνίδας Μαριδάκης

Η Χειμερινή σεζόν οδεύει προς το τέλος της αλλά ο Λεωνίδας Μαριδάκης -με ανοιξιάτικη διάθεση πια- μετά τα επιτυχημένα τελευταία λάιβ παίρνει παράταση στο Cosmos live beer bar και εμφανίζεται ακόμη μια Πέμπτη τραγουδώντας ότι αγαπάει αλλά και δικό του υλικό δισκογραφημένο και μη.

Τραγούδια, μικρές αφηγήσεις, με μια κιθάρα. Άλλα ειπωμένα με συγκίνηση άλλα με εξωστρέφεια και παιχνίδι πάντα όμως με τον ιδιαίτερο επικοινωνιακό τρόπο του τραγουδοποιού.

Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του, έναν τρίτο που ετοιμάζεται αλλά και με πολλές συμμετοχές σαν τραγουδιστής ή δημιουργός σε τραγούδια άλλων φέτος επιλέγει τον ποιο λιτό -αλλά χωρίς εκπτώσεις- τρόπο παρουσίασης του υλικού του αλλά και αγαπημένων τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει.

Φωτεινή Βελεσιώτου, Λεωνίδας Μαριδάκης - Χαράματα η ώρα τρεις
<https://www.youtube.com/watch?v=1tOaBAW2nJ4>

Λεωνίδας Μαριδάκης - Κόκκοι καφέ
<https://www.youtube.com/watch?v=40x5Gy_iNq4>

Λεωνίδας Μαριδάκης - Η αγάπη νικάει
<https://www.youtube.com/watch?v=3FcLbPFLo30>

Δισκογραφία:
2000 : Συμμετοχή στο “Το μαντίλι της νεράιδας” της Φ. Παπαδόδημα
2005 : Προσωπικός δίσκος “Αβάδιστα” σε παραγωγή του Νίκου Ξυδάκη
2006 : Συμμετοχή στο “Ημερολόγιο δεύτερο” του Νίκου Ξυδάκη
2010 : Προσωπικός δίσκος “Σε βάθος δρόμου”
2012 : Συμμετοχή στην “Κίρκη” της Ε. Τζατζιμάκη
2013 : «Χαράματα η ώρα 3» για το “Retropolis 2” με την Φωτεινή Βελεσιώτου
2014 : Digital release για τα τραγούδια «Κόκκοι καφέ» και «Δύο λογάκια φως»

Είσοδος ελεύθερη

Τηλ. 6936-070386