search

ΑΡΘΡΑ

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε, πριν φύγετε για την Πλατεία Νερού

Κάθε μουσικό φεστιβάλ είναι και μια ξεχωριστή περίπτωση (ως προς τον χώρο διεξαγωγής, την πρόσβαση, το τι μπορεί κανείς να βρει εκεί, το πώς τρέχει η διοργάνωση κοκ.) και το ίδιο συμβαίνει βέβαια με το Release Athens που και φέτος πραγματοποιείται με χορηγό τη Visa. Κρίνονται έτσι απαραίτητες κάποιες «τελευταίες λεπτομέρειες», ώστε να πάτε με άνεση στην Πλατεία Νερού να δείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, στις 2, 16 & 17 Ιουνίου! Mη ξεχάσετε μόνο να έχετε μαζί σας και την κάρτα Visa σας, γιατί αν το κάνετε, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε δώρα και να ζήσετε εκτός από μουσικές, και άλλων ειδών εκπλήξεις.

Ποιο είναι το πλήρες line-up, ανά ημέρα;


Παρασκευή 2 Ιουνίου

Röyksopp
Moderat

Larry Gus
The Rattler Proxy
Etten

Παρασκευή 16 Ιουνίου

Thievery Corporation
Archive

Kadebostany
Omega Ray
Chinese Basement

Σάββατο 17 Ιουνίου

Jamiroquai
Michael Kiwanuka

Wax Tailor
Σtella
The Blue Square

89aRl_7.jpg

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια;

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, φροντίστε να προμηθευτείτε άμεσα το εισιτήριο σας, χρησιμοποιώντας τη Visa κάρτα σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να κερδίσετε την πρώτη μπύρα σας!

Ως προς τη διάθεση των μονοήμερων εισιτηρίων οι τιμές προπώλησης έχουν διαμορφωθεί στα 43 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 80 ευρώ (διπλό εισιτήριο)

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ.

Επίσης, θα διατεθεί πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, αρχικά προς 90 και στη συνέχεια προς 100 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, open bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Υπάρχουν και τριήμερα εισιτήρια, στα 110 ευρώ.

Προπώληση

τηλεφωνικά στο 11 876
στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης
και το www.viva.gr 

89aRl_8.jpg

Πώς θα πάω στην Πλατεία Νερού;

Η Πλατεία Νερού βρίσκεται στο Φάληρο, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking 2.500 θέσεων.

Μετρό: Σταθμός "Συγγρού – Φιξ" και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση "Φόρος")

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση "Φόρος") είτε τραμ / γραμμές "Αριστοτέλης 4" ή "Θουκυδίδης 3" (Στάση "Δέλτα Φαλήρου")

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου"Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου"Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση "Φόρος")

Tι ώρα ανοίγουν οι πόρτες του συναυλιακού χώρου;

Και στις τρεις ημέρες του φετινού φεστιβάλ (2, 16 & 17 Ιουνίου), οι πόρτες του συναυλιακού χώρου θα ανοίξουν στις 17.00

Η διοργάνωση θα ανακοινώσει και ακριβείς ώρες εμφάνισης των καλλιτεχνών επί σκηνής.

89aRl_9.jpg

Τι θα μας παίξουν οι Jamiroquai;

Για τα υπόλοιπα πολυαναμενόμενα ονόματα του φετινού Release Athens, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ανησυχίες, καθώς οι Röyksopp, Moderat, Thievery Corporation και Archive είναι αναμενόμενο ότι θα παίξουν όλα τα γνωστά και αγαπημένα του ελληνικού κοινού, καθώς βρίσκονται στάνταρ ούτως ή άλλως στις συναυλιακές τους setlists.

Για τους Jamiroquai, όμως, ακριβώς γιατί είναι από τα μεγάλα απωθημένα των εγχώριων μουσικόφιλων, υπάρχει μεγάλη περιέργεια για το πόσο θα βασίζεται στο φρέσκο άλμπουμ Automaton –ενώ κανείς δεν αποκλείει να παρουσιάσει διαφορετική setlist στην Αθήνα.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι στιγμής διεθνείς συναυλίες, θα πρέπει να περιμένουμε ένα μεγάλο και «χορταστικό» set, γεμάτο από τα hits που τους έκαναν διάσημους. Έναρξη αναμένεται με "Shake It On" και "Little L", ενώ το "Supersonic" θα ακουστεί προς το τέλος, ίσως και στο encore. Ενδιάμεσα παίζεται 100% το "Cosmic Girl" και το "Space Cowboy", τα πράγματα όμως γίνονται πιο αβέβαια για το "Virtual Insanity" και το "Deeper Underground".

Θα γίνει και του χρόνου Release Athens;

Η διοργάνωση έχει και επισήμως ανανεώσει το ραντεβού της με το κοινό για το καλοκαίρι του 2018.