Με πυξίδα το motto “Everything that is essential. Nothing that is not.” η adidas μας υποδέχτηκε την Κυριακή 11/02 στο Blender Gallery της Γλυφάδας σε ένα event που έβαλε φωτιά, καθώς συνδύασε μουσική, χορό, τα πιο φρέσκα πρόσωπα της πόλης και φυσικά το πιο περιζήτητο sneaker της adidas, το EQT Basketball ADV, το οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ομάδα του PIXI είχε ετοιμάσει ένα δυνατό line up από DJs και το κοινό χόρεψε με την ψυχή του, γιορτάζοντας παράλληλα την κυκλοφορία του παπουτσιού που μονοπωλεί τις συζητήσεις των απανταχού εγχώριων sneakerheads. Το EQT Basketball ADV με τον μοντέρνο σχεδιασμό, την τολμηρή γραμμή του και τον απόλυτο urban χαρακτήρα του επιβεβαίωσε πως μπορεί να σταθεί τόσο εντός των γραμμών ενός γηπέδου μπάσκετ, όσο και στο πιο essential party της πόλης, το οποίο έγινε η αφορμή για τη γιορτή της street και urban κουλτούρας.

eqtparty2_keimeno1.jpg

Μπαίνοντας στο χώρο τα εντυπωσιακά installations σε έβαζαν αμέσως στη φιλοσοφία του iconic brand και ένας ειδικός ανιχνευτής, που τσέκαρε ότι όλοι έμπαιναν με αυστηρά «only the essentials» διάθεση, δημιουργούσε ένα φοβερά ατμοσφαιρικό set up. Ο εσωτερικός χώρος του πάρτι είχε πραγματικά μόνο τα απολύτως απαραίτητα: έντονα clean γραφικά, φωτεινές επιφάνειες, πράσινα lasers και ένα Infinity Room μέσα στο οποίο μπορούσες να απαθανατίσεις το νέο σου EQT βυθισμένος στην αίσθηση του άπειρου.

Όσο περνούσε η ώρα και ο ήλιος έπεφτε- μιας και το EQT party είχε ξεκινήσει από τις 18:00, το κεντρικό δωμάτιο γέμιζε όλο και πιο ασφυκτικά. Οι sneaker lovers και οι party- goers της πόλης είχαν κατακλύσει το χώρο, καθώς το event είχε χαρακτηριστεί άχαστο, από τη πρώτη κιόλας στιγμή της ανακοίνωσής του. Ο κόσμος χόρευε υπό τους ήχους των Rovis Bros, Alceen και Trixx, που ξεκίνησαν με laid back house ρυθμούς, ωστόσο όσο έπεφτε το σκοτάδι ανέβασαν BPMs και προσέφεραν την ιδανική ηχητική επένδυση για μια μοναδική dance εμπειρία. Παράλληλα οι πιο stylish παρουσίες της Αθήνας έκαναν ουρά για να μπουν στο Infinity Room με τους καθρέφτες, όπου βρισκόταν κρεμασμένο από το ταβάνι το EQT Basketball ADV, ώστε να βγάλουν τις απαραίτητες selfies με το πιο “καυτό” παπούτσι της στιγμής.

Στον κάτω όροφο δέσποζε το heritage room. Στο οποίο υπό το φως πράσινων neon λαμπτήρων, ξεδιπλωνόταν μπροστά σου όλη η ιστορική κληρονομιά της μπασκετική γραμμής EQT. Πρώτο πρώτο το Equipment Basketball Mid του 1991, με το πρωτοποριακό για την εποχή σύστημα Torsion. Δίπλα του έστεκε το EQT Basketball BOOT με τον απόλυτα 90’s σχεδιασμό, που έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη των φίλων των ανοιχτών γηπέδων. Ενώ ο κύκλος ολοκληρώνεται με τον σύγχρονο συνεχιστή του ιστορικού ονόματος, το EQT Basketball ADV. Το παπούτσι που συνδυάζει την παράδοση με το νέο, την παλιά σχολή με το μοντέρνο look και εξελίσσει το σχεδιαστικό DNA της ιστορικής σειράς μοντέλων. Προσθέτοντας όμως παράλληλα την τολμηρή ματιά και την πάντα επίκαιρη αισθητική της καινοτόμας εταιρείας αθλητικών ειδών.

eqtparty2_keimeno4.jpg

Μάλιστα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θύμιζε αποδυτήρια, επίλεκτοι EQT lovers είχαν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν το νέο τους αγαπημένο ζευγάρι και να γιορτάσουν την επιστροφή του ανανεωμένου σχεδίου. Την ίδια ακριβώς στιγμή, ο κόσμος χόρευε ξέφρενα ακολουθώντας τις μουσικές επιλογές της ομάδας του PIXI, η οποία απογείωσε το vibe της βραδιάς. Το πάρτι μπορεί να διοργανώθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του ήδη δημοφιλέστατου sneaker EQT Basketball ADV, ωστόσο εξελίχθηκε σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να την απολαύσουν.

{youtube}Z5ePYEXIeTs{/youtube}

Πού θα τα βρεις: Στο www.adidas.gr, στο adidas Originals Store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα) & σε επιλεγμένα sneaker stores (Phat Soles, Dangerous Minds,Simple Caracteres, Retro23, Sneaker Cage, Sneaker10, Saint Soles, TheAthletes Foot).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured