"Κόντρα και στον καιρό" είναι ο κατάλληλος τίτλος για το πάρτυ που έλαβε χώρα για τον εορτασμό των 6 δημιουργικών χρόνων του Avopolis. Κάτι που τις προηγούμενες μέρες λεγόταν ως ανέκδοτο μεταξύ μας ("μόνο να μην καλυφθεί η Αθήνα από χιόνι!") σχεδόν πραγματοποιήθηκε υπό άλλη μορφή, αφού την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, από το απόγευμα έκτακτα δελτία ειδήσεων μας προειδοποιούσαν για ξαφνική επιδείνωση του καιρού και λίγο αργότερα, τρομάξαμε κι εμείς να φτάσουμε στο Gaze At.

Πολλοί μάλιστα από τους καλεσμένους της λίστας μας δεν κατάφεραν να έρθουν (σχεδόν τα 2/3), κι ευγενικά μας ζήτησαν συγγνώμη -έλειπε ακόμη και το μεγαλύτερο μέρος της συντακτικής ομάδας του Avopolis- αλλά παρόλα αυτά το Gaze At ήταν γεμάτο! Γεγονός που μας έκανε να αναρωτηθούμε: Που πραγματικά θα χωρούσε όλος ο κόσμος, αν έρχονταν οι καλεσμένοι μας, οι τυχεροί των προσκλήσεων, αναγνώστες που δεν είχαν το κουράγιο να κάνουν ακτοπλοϊκώς το ταξίδι και φυσικά ακόμα και η ομάδα του Avopolis στο σύνολό της; Θα έπρεπε να χορεύουμε και ...στις τουαλέτες!

Καλώς ή κακώς δεν χρειάστηκε να το κάνουμε αυτό. Χορέψαμε σε μια ζεστή, αλλά όχι αποπνικτική ατμόσφαιρα με σύγχρονους, αλλά και παλιότερους ήχους, σχεδόν αποκλειστικά με κιθάρες (το είχαμε βαπτίσει από πριν "rock 'n' roll party"!), ξεκινώντας στην αρχή χαλαρά με Beth Gibbons, Morcheeba, Flaming Lips κτλ., περνώντας από εναλλακτικούς rock ήχους και καταλήγοντας σε αυθεντικές γκαραζιές που ξεσήκωσαν όλους σε ένα παρτυ που δεν είχε τον τίτλο μόνο. Yπεύθυνοι για τις μουσικές επιλογές ήταν ο Ηλίας Πυκνάδας και ο Πάνος Καραφωτιάς, που εναλλάσσονταν, διαφοροποιώντας το ηχητικό μοτίβο, αλλά όχι και τη διάθεσή μας!

Ταυτόχρονα, και με την ευκαιρία της ζεστής ατμόσφαιρας, βρήκαμε την ευκαιρία όλοι μας να τα πούμε με φίλους του χώρου, που πέρασαν από εκεί για ένα ή περισσότερα ποτάκια, όπως ο Θανάσης Μήνας, ο Φροίξος Φυντανίδης (πρώην αρχισυντάκτης του Ποπ+Ροκ και από την Παρασκευή μέλος του team του Avopolis), κάποια παιδιά της Warner, η Τίνα Μαλλιάρα από τη Half Note (παλιά συνεργάτιδα και φυσικά φίλη πάνω απ'όλα) κ.α. Φυσικά τα είπαμε και με αναγνώστες, αλλά και μέλη group που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Λίγο μετά τις 5:30 το πρωί το πάρτυ έλαβε τέλος, κι εμείς ήμασταν εξαντλημένοι όχι μόνο από τη βραδιά, αλλά κι από την προσπάθεια των προηγούμενων ημερών που δεν έγινε εις βάρος των καθημερινών ανανεώσεων. Και όσα συνέβησαν πιο πριν και μας στεναχώρησαν, από τον καιρό, ως τον rock fm που έπαιζε σποτάκι για το party Avopolis και την ίδια στιγμή είχε στις προτάσεις του ...80s+90s night στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα, ήταν πλέον στριμωγμένα σε ένα μικρό ραφάκι της μνήμης μας.

Αυτό που έμεινε είναι ο ιδρώτας και η χαρά της επικοινωνίας μαζί σας. Γιατί καλοί οι τρόποι της online επικοινωνίας, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή και συζήτηση!

Εις το επανιδείν λοιπόν... Έτσι κι αλλιώς θα ακολουθήσουν και άλλα offline events και θα δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε ή να τα ξαναπούμε με πολλούς από εσάς. Parties, sponsorings, διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την ενεργή συμμετοχή του Avopolis Music Network στο πιο φιλόδοξο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι: Nestos Festival 2003! Stay tuned, γιατί έρχονται εκπλήξεις!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured