Αύτο το site δεν ασχολείται με πολιτική. Ασχολείται με την μουσική. Την μουσική που μας συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή και η μουσική, μιλάει για τη ζωή μας. Για τη ζωή μας ακριβώς θέλω και εγώ να πώ δυό λόγια, με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου Ιουλίου στην Genova.

Το καλοκαίρι τελείωσε και ο Σεπτέμβρης θα μας βρεί τον καθέναν στο δικό του μονοπάτι να συνεχίζει τη ζωή του. Η Σύνοδος των 8 έγινε και όλα αυτά τα γεγονότα, με αποκορύφωμα τον θάνατο ενός παιδιού, που σημάδεψαν το καλοκαίρι, είναι πια πίσω μας.

Όλοι μας ακούσαμε τους πολιτικούς αναλυτές να μας μιλούν για την παγκοσμιοποίηση ή για την νέα παγκόσμια ενότητα των ανθρώπων, που σηκώνουν το κεφάλι, σε κάθε γωνιά του κόσμου, έχοντας πλέον μια παγκόσμια συνείδηση. Αυτοί ξέρουν καλύτερα για τι μιλούν, γι αυτό δεν θα πώ τίποτα εδώ.Όλοι μας είδαμε τις διαδηλώσεις, τα επεισόδια και τον θάνατο στους δρόμους της Genova μέσα από τα παγκόσμια δίκτυα είδησης και πληροφορίας. Φταίει η αστυνομία, φταίνε οι οργάνωμενοι διαδήλωτες των “άσπρων” ή ”μαύρων” block, φταίει ο νεαρός αστυνομικός, φταίει ο νεαρός διαδήλωτης, φταίει ο Berlusconi… Δεν έχει νόημα νομίζω, να πώ τίποτα ούτε γι αυτό.

Η ζωή μας αλλάζει και μάλιστα γρήγορα. Αυτό μόνο θέλω να πώ. Και αυτό δεν είναι κακό ούτε πρέπει να μας φοβίζει. Οι άνθρωποι τώρα πια δεν επικοινωνουν μεταξύ τους με σήματα καπνού... Το διαδίκτυο και οι όποιες πληροφορίες απο τα εξελιγμένα πολύ πια ΜΜΕ, μας επιτρέπουν να ανηκουμε σε ένα “παγκόσμιο αυτί και μάτι”. Μας ενώνουν και μας δίνουν, αφού το θέτω έτσι, ένα παγκόσμιο στόμα.

Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό θα βγάλει σε κάτι καλό εκ των προτέρων... Ξέρω όμως οτι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις λίγο. Να βάλεις τα χέρια σου πάνω στην ζωή σου.

Δεν σας κουράζω άλλο και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε, ανοίξτε τα αυτιά σας για να ακούσετε. Αν θέλετε ανοίξτε και το στόμα σας να μιλήσετε. Αυτός είναι ο Θαυμαστός Νέος Κόσμος.

A N D I N T H E E N D T H E L O V E Y O U T A K E I S E Q U A L T O T H E L O V E Y O U M A K E

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured