Ty Segall - Freedom's Goblin

Ό,τι πρέπει για κάποιον που γουστάρει πιο classic rock κατάσταση. Πολύ 1960s και 1970s, αναφορές σε Neil Young και David Bowie, Blue Cheer, Black Sabbath και πιο μυστήρια ακούσματα, όπως Snakefinger. Όλα αυτά παιγμένα με το δικό του στυλ.
 
Parquet Courts - Wide Awake

Ο Jimi Hendrix αναστήθηκε κουλός και τραγουδάει σε σύγχρονη post-punk μπάντα. Τέλος πάντων, εμένα μου φέρνει σε Hendrix η φωνή σε κάποια κομμάτια. Αρκετές αναφορές επίσης από Talking Heads σε πιο upbeat τραγούδια, ενώ παίζει και η Wire πλευρά της μπάντας. Ωραίος δίσκος.

The Lemon Twigs - Go To School

Rock όπερα εν έτει 2018; Γιατί όχι; Κάνε ένα διάλειμμα και άκουσέ τους. Μιλάμε για υπερταλαντούχα πιτσιρίκια.

Idles - Joy As An Act Of Resistance

Αν γουστάρεις  Sleaford Mods αλλά σου λείπουν οι οργιώδεις κιθάρες μιας μπάντας της δεκαετίας του ενενήντα, αυτός ο δίσκος είναι για εσένα.

Kurt Ville - Bottle It In

Πάρε τη βαρκούλα σου (αν έχεις), ξανοίξου στα ανοιχτά του Αργοσαρωνικού και βάλε αυτό στα ακουστικά. Αν δεν έχεις βάρκα, γέμισε την μπανιέρα σου και κάνε ένα αφρόλουτρο ακούγοντας αυτόν τον δίσκο. Είναι και πιο safe. Ε, αν δεν έχεις και μπανιέρα, τι να πω...

62Bzk_2.jpg

Cardi B - Invasion Of Privacy

Δεν έχω ιδέα για αυτόν τον δίσκο. Το προτείνει όμως ανεπιφύλακτα ο ντράμερ μας, ο Γιάννης Βούλγαρης.

ORB - Space Between

Ένα πράμα σαν να έχει μπει ο Syd Barrett μέσα στο σώμα του Tony Iommi.

Oh Sees - Smote Reverser

Δεν το άκουγα για καιρό, λόγω του εξωφύλλου του. Το άκουσα με αφορμή αυτή τη λίστα και θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα άλμπουμ τους. Και χωρίς τα πολλά λεπτούτσικα φωνητικά με το reverb, στον θεό που μας έχουν συνηθίσει. Τώρα που μου άρεσε ο δίσκος, δεν με χαλάει το εξώφυλλο.

Babe Rainbow - Double Rainbow

Αν είσαι νέο-hippie φάση, επικαλείσαι τη Σελήνη να σου φωτίσει τη ψυχή και γουστάρεις γιόγκα, θα σου αρέσει πολύ αυτός ο δίσκος. Αν όχι, άφησέ το καλύτερα.

Connan Mockasin - Jassbusters

Καλύτερος από τον Mac De Παύλο. Αν και πρέπει να είσαι σε φάση για να ακούσεις τον συγκεκριμένο δίσκο. Καλή μουσική υπόκρουση για να πλύνεις τα πιάτα στην κουζίνα, επίσης.

{youtube}uaSF2PWw8lU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured