Είσαι από αυτούς που αγαπούν να περνούν τα περισσότερα βράδια τους μπροστά από μια οθόνη. Απο μαραθώνιο ξέρεις κυρίως αυτόν που έχει ως απαραίτητο αξεσουάρ το ποπ κορν, ενώ αν σε καλούσαν σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων με θέμα των κινηματογράφο, οι πιθανότητες να κέρδιζες το χρηματικό έπαθλο θα ήταν με το μέρος σου. Είσαι με λίγα λόγια ο κλασικός movie lover, πράγμα καθόλου κακό, αλλά αρκετά... άβολο, μια περίοδο σαν αυτή, που τα ταξίδια είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. 

Γι' αυτό κι εμείς, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μια μικρή λίστα για εσένα, και να μοιραστούμε μαζί σου αυτά που θα απογειώσουν τα ταξίδια σου. 

#1. Σωστή παρέα

Η σωστή παρέα είναι must σε κάθε περίπτωση. Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με ένα ταξίδι στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας movie lover (εσύ). Σκέψου πόσο φανταστικά θα κυλήσουν οι ώρες σου, αν έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο ο οποίος έχει άποψη για το La La Land, το Logan, το Fist Fight. Έναν συνταξιδιώτη που ξέρει απ' έξω τις σκηνές του Game of Thrones, ή συμμερίζεται απόλυτα την αγωνία σου για το πώς θα καταφέρεις να δεις επιτέλους όλα τα επεισόδια του α' κύκλου της σειράς «The Son» που έχουν συγκεντρωθεί σε BoxSet στη Nova. Και μάλιστα, όχι μόνο συμμερίζεται, αλλά δηλώνει πρόθυμος να τα δει και μαζί σου, στις διακοπές, με Nova GO! Είτε πας με αεροπλάνο, είτε με τραίνο, είτε με αυτοκίνητο... ένα είναι σίγουρο: ένας movie lover πρέπει να επιλέξει έναν άλλο movie lover για συνταξιδιώτη!

#2. Οι πρεμιέρες στη βαλίτσα σου

Πώς θα γίνει να μην αρχίζεις να εκνευρίζεσαι που δε μπορείς να απολαύσεις πρεμιέρες και αγαπημένες σου ταινίες, καθώς δε θα είσαι στο σπίτι σου, στη Nova σου και τον αναπαυτικό καναπέ σου; Βάζοντας Nova GO. Συγγνώμη, αλλά είσαι movie lover και δεν έχεις ακόμα ενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία; Μεγάλο λάθος! Μιλάμε εκ πείρας. Το εγκαταστήσαμε πρόσφατα, δωρεάν, όπως κάθε συνδρομητής Nova, και ζήσαμε το απίστευτo: πλούσιο θέαμα χωρίς... γεωγραφικούς περιορισμούς.

novago1.jpg

novago2.jpg

Είτε ήμασταν σπίτι, είτε έξω, το Nova GO ήταν εκεί, διαθέσιμο σε tablet, laptop, κινητό. "Κουβαλάει" επιλεγμένο Live πρόγραμμα της Nova συνδρομής σου. Παρακολουθείς, δηλαδή, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, αγαπημένες σειρές live όταν προβάλλονται, αλλά και On Demand περιεχόμενο, όπως τα τελευταία επεισόδια των σειρών από τα FOΧ & FOX Life με το Fox Play! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις, όπου κι αν βρίσκεσαι, επιλεγμένα προγράμματα μέχρι και 7 ημέρες μετά την ημερομηνία προβολής τους, ενώ υπάρχει και υπηρεσία η οποία αναλαμβάνει να κάνει κάτι απαραίτητο σε περίοδο διακοπών: να σου υπενθυμίζει πότε αρχίζει το πρόγραμμα που επιθυμείς να δεις! Στο επόμενο ταξίδι, λοιπόν, ξέρεις ότι το Nova GO δεν πρέπει να μείνει εκτός της... βαλίτσας σου.

novago3.jpg

#3. Bookmark το αγαπημένο σου site

Δε θες να επιστρέψεις στη βάση σου και ξαφνικά να μάθεις κάποιο συνταρακτικό νέο για την ΗΒΟ, για μια νέα ταινία, για μια νέα σειρά... Οπότε, αυτό που δεν πρέπει να αμελήσεις, είναι να βάλεις bookmark το αγαπημένο σου site (avopolis.gr, για να σου δώσουμε και hint) ώστε να μαθαίνεις τα κινηματογραφικά νέα έγκαιρα και έγκυρα. 
 

theson.jpgΌπου κι αν είσαι τα Χριστούγεννα, με το Nova GO, θα καταφέρεις επιτέλους να δεις όλα τα επεισόδια του α' κύκλου του «The Son».

#4. Οργάνωση επόμενου ψαγμένου ταξιδιού

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι στο ταξίδι σου να κάνεις πλάνα για το επόμενο. Και ξέρεις, όχι ένα ταξίδι το οποίο θα είναι μια από τα ίδια, αλλά ένα ταξίδι από αυτά που αξίζουν σε κάθε movie lover: βαλίτσες για μέρη που έχουν αποτελέσει "σκηνικό" ταινιών. Οι διακοπές είναι καλή ευκαιρία για έναν μαραθώνιο... έμπνευσης (έχεις Nova GO, θα είναι πολλή). Ακόμα και από τα Smurfs μπορείς να εμπνευστείς. Ήξερες ότι υπάρχει, για παράδειγμα, χωριό στην Ισπανία το οποίο είναι βαμμένο και στολισμένο με στρουμφάκια; 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured