Μετά από πρωτοβουλία του Mέντα 88 FM, βρεθήκαμε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού μαζί με συναδέλφους από τα sites tospirto.net και musicity.gr για να μιλήσουμε με τη Νατάσσα Μποφίλιου, προτού η τραγουδίστρια ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ο συντονισμός ήρθε υπό στόματος του παραγωγού της εκπομπής Πάνου Σουρούνη, ο οποίος μάλιστα επεφύλασσε και μία φωτογραφία-έκπληξη στην ερμηνεύτρια: τους δύο τους αγκαλιασμένους, κατά 10 χρόνια νεότερους και κάτα 10 εκατοστά ...ψηλότερους, λόγω της σγουρής τους κόμης. Λίγο πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή της τουρνέ και πριν εμφανιστεί ως επισκέπτης του Φοίβου Δεληβοριά στις νέες του εμφανίσεις στην Ταράτσα, η Νατάσσα Μποφίλιου αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο της στους αναγνώστες μας, στους ακροατές του Μέντα και στο κοινό της, για να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

84wBof_2.jpg

Μεταξύ των τραγουδιών, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι τη ρωτούσαμε κυκλικά, σε κλίμα φιλικό και ζεστό. Μεταξύ άλλων, το Avopolis ρώτησε την τραγουδίστρια για τη θέση της απέναντι στα τεράστια δίπολα αλληλεγγύης και ξενοφοβίας στην Ελλάδα του σήμερα, για το πώς επηρεάζει τη ζωή της το αέναο ζήτημα της ενηλικίωσης, για το πώς διαχειρίζεται τους διαφορετικούς χώρους στους οποίους εμφανίζεται, αλλά και για τη συνειδητότητα του να μένει και να δημιουργεί σε μια χώρα σαν και τη δική μας. Η Μποφίλιου απάντησε στις ερωτήσεις μας με ευθύτητα και ειλικρίνεια, χωρίς περιστροφές και διπλωματισμούς. Απαντώντας μάλιστα με την ίδια ευαισθησία σε ερωτήσεις μουσικού/καλλιτεχνικού αλλά και κοινωνικού/πολιτικού περιεχομένου, απέδειξε πως είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος με διάθεση για επικοινωνία. Υπήρξε κοινωνική και προσβάσιμη, απεκδυόμενη του κατασκευάσματος της απροσπέλαστης προσωπικότητας –συχνά, μάλιστα, πήρε και τη συζήτηση στα χέρια της.

84wBof_3.jpg

Η Μποφίλιου μας είπε, αλλά και απέδειξε μέσω της συζήτησής μας, πως είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να δουλεύει, να σκέφτεται και να οδεύει προς τους στόχους της, αλλά και να λέει σθεναρά «όχι» σε πράγματα που αντιτίθενται στην ηθική και στην αισθητική της. Και η στάση της απέναντι στους συνεντευξιαστές, στο κοινό της και στην τέχνη της, την επιβεβαιώνει.
 
Με την κατάλληλη διάθεση για να ξεκινήσει το καλοκαίρι μας, το ραδιόφωνο του Mέντα 88 FM κατάφερε μέσω αυτής της πρωτοβουλίας τη σύμπραξη τριών sites που ασχολούνται με πάθος για την κινητήριο δύναμη του σταθμού –τη μουσική– φτιάχνοντας μία φρέσκια συνθήκη, η οποία φέρνει κοντά πλήθος ανθρώπων για να μοιραστούν τα συναισθήματά τους για τους αγαπημένους τους ερμηνευτές.

{youtube}LM_RQ_EDv7E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured