“Superstar” - Sonic Youth (Delaney & Bonnie)
 
Το έχω ακούσει χίλιες φορές κι ακόμα απορώ για το πόσο βαθιά βούτηξε στην adult pop μελαγχολία της εκτέλεσης των Carpenters το συγκρότημα-σημαία του εναλλακτικού αμερικάνικου ροκ, κρατώντας την «ψυχή» των τελευταίων ενόσω έδινε το δικό του στίγμα στο τραγούδι τους. 
 
 
{youtube}Y21VecIIdBI{/youtube}
 
Softcell
 
“The Night” - Soft Cell (Frankie Valli & The Four Seasons)
 
Οι Soft Cell και ο Marc Almond κι αν το έχουν με τις διασκευές... Εδώ πιάνουν μια από τις ξεχασμένες 1970s επιτυχίες του Frankie Valli, της δίνουν beat και λίγο gay χαρακτήρα και φτιάχνουν ένα ασυναγώνιστο άσμα για το πώς η νύχτα μπορεί να σου γυρίσει τα μυαλά στον έρωτα. 
 
 
{youtube}QLptRQMgbEs{/youtube}
 
BryanFerryManchesterApollo1981
 
“It’s All Over Now, Baby Blue” - Bryan Ferry (Bob Dylan)
 
Του βάζει λίγο ένταση και σασπένς, βγαίνει στο μικρόφωνο με ροκ πάθος αλλά και με την κομψότητα που τον διακρίνει ως performer και σε κάνει να δεις τα ίσια ανάποδα. Μόνο αν σε λένε Bryan Ferry μπορείς να πετύχεις τέτοια θαύματα, σε τόσο δεδομένο υλικό. 
 
 
{youtube}gd_iUmsNMV4{/youtube}
 
 
hmiskoumpria
 
«Στη Ντισκοτέκ» - Ημισκούμπρια & Ελπίδα (Ελπίδα)
 
Τα Ημισκούμπρια, με το καυστικό χιούμορ και την απαράμιλλη ματιά τους στη μικροαστική ελληνική καθημερινότητα, αξιοποιούν την «πρώτη διδάξασα» Ελπίδα και απογειώνουν το τραγούδι του Κώστα Τουρνά. Αξεπέραστο party anthem για τη γενιά των 30+.
 
 
{youtube}SmWmmPMQ0oU{/youtube}
 
mazonakis
 
«Σ’ Έχω Κάνει Θεό» - Γιώργος Μαζωνάκης (Κατερίνα Στανίση)
 
Ήθελε μαγκιά για να το ξαναπείς αυτό το τραγούδι, αλλά ο Μαζωνάκης διαθέτει άφθονη. Το έφερε λοιπόν από εδώ, το έφερε από εκεί, πέτυχε να το κάνει δικό του: και τον λαϊκό του χαρακτήρα κράτησε και αντρική ματιά του έδωσε και πιο κοντά στα σύγχρονα γούστα το έφερε.
 
 
{youtube}0oToZ3wbz2Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured