Φτιάχτηκαν από τις στάχτες των Relevant Box και Inert (Goo). Κατά βάθος λατρεύουν Field Mice, indie rock και post rock, πατώντας πάνω σε ταξιδιάρικες, επίμονες λούπες. Η βελτίωσή τους είναι σαφής, τόσο που να μιλάμε πλέον για ένα από τα αγαπημένα μας ελληνικά σχήματα. "Φτιάχνουν σπιτική κιθαριστική pop και την ηχογραφούν μονοφωνικά (το δεξί ηχείο του υπολογιστή είναι χαλασμένο) στο υπνοδωμάτιο με την κόκκινη μοκέτα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκεντρώνουν τις ηχογραφήσεις τους σε EP (My Greatest Hits – 2004, Have A Tangerine! – 2005) και τα μοιράζουν δωρεάν στα live τους", είναι όσα αναφέρουν οι ίδιοι για τη μουσική τους.



Info

http://www.myspace.com/mywetcalvin, www.mywetcalvin.com/

Κομμάτι για τη συλλογή σας (mp3 download)

The Everybody Left Song

Mini Q&A

1. Ποιο album σας άρεσε περισσότερο τον τελευταίο καιρό;
Το εκπληκτικό "Desertshore" της Nico που επανακυκλοφόρησε ως το ένα από τα δύο μέρη του “The Frozen Borderline: 1968 – 1970” και που μας διέφευγε ως σήμερα.

2. Ποιος καλλιτέχνης/group θεωρείτε ότι έχει υπερεκτιμηθεί περισσότερο από τα ΜΜΕ;
Ο Νίνο.

3. Ποιον Έλληνα καλλιτέχνη/group εκτιμάτε περισσότερο από τη δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα;
Τους Hometaping, για το “Hometaping EP” στα 00's, τους Στέρεο Νόβα για το “Ασύρματος Κόσμος” στα 90's και τη Λένα Πλάτωνος για το “Σαμποτάζ” στα 80's.

4. Τι σας ενοχλεί περισσότερο στους ανθρώπους που κινούν τα νήματα της εγχώριας εναλλακτικής pop/rock σκηνής;
Ότι οι περισσότεροι συμπεριφέρονται στα πάντα με τη λογική του αγριόχορτου στη μάντρα τους. Αν το δουν μικρό το ξεριζώνουν, αν το δουν φυλλωσιά διατείνονται πως το πότιζαν. Καραγκιόζηδες.

5. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει άμεσα στην Ελλάδα;
Η κατάσταση με το ραδιόφωνο. Τα blogs, τα e-zine, τα free-press και το myspace συσπειρώνουν τη σκηνή και καλά κάνουν, αλλά μόνο το ραδιόφωνο μπορεί να τη διευρύνει.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured