news.team

Δεν πάει μήνας απ' όταν κυκλοφόρησε το box set An American Treasure, όπου (μεταξύ άλλων) συμπεριλήφθηκαν κάμποσα σπάνια μα και αδημοσίευτα τραγούδια του Tom Petty. Κι όμως, προς έκπληξη ακόμα και των fans, έχουμε τώρα μία ακόμα ακυκλοφόρητη ηχογράφηση.

Πρόκειται για μια άγνωστη, εναλλακτική εκδοχή του "The Best Of Everything" (από το άλμπουμ του 1985 με τους Heartbreakers Southern Accents), διαφορετική από εκείνη που συμπεριλήφθηκε στο An American Treasure: μπορείτε να την ακούσετε μέσω Spotify πατώντας εδώ, και να διαπιστώσετε ότι αφενός έρχεται επαν-επεξεργασμένη όσον αφορά τον ήχο κι αφετέρου περιέχει μερικούς εξτρά στίχους, που κόπηκαν στην τελική μορφή του κομματιού.

Η version αυτή προλογίζει μία ακόμα συλλογή, ονόματι επίσης The Best Of Everything, η οποία θα ανθολογεί 38 στιγμές του Tom Petty με τους Mudcrutch, τους Heartbreakers και τους σόλο δίσκους του και θα περιέχει επίσης ένα κείμενο για τον καλλιτέχνη με την υπογραφή του Cameron Crow. Θα κυκλοφορήσει από τη Geffen σε διπλό CD στις 16 Νοεμβρίου και σε τετραπλό βινύλιο στις 7 Δεκεμβρίου.

Στο μεταξύ, οι τοπικές αρχές στο Gainesville της Φλόριντα αποφάσισαν να δώσουν το όνομα του εκλιπόντος rock star σε ένα πάρκο της πόλης, τιμώντας την κληρονομιά του την ημέρα που, αν ζούσε, θα γινόταν 68 χρονών.

Την εορταστική περίσταση τίμησαν συγγενείς, φίλοι, αλλά και κάμποσοι fans, με την κόρη του Tom Petty, Adria, να μιλάει στο πλήθος λέγοντας για το πόσο άρεσε στον πατέρα της να συχνάζει στο συγκεκριμένο πάρκο όταν ήταν παιδί.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured