news.team

Αν ο Freddie Mercury δεν είχε χάσει τη μάχη κόντρα στις επιπλοκές του AIDS τον Νοέμβριο του 1991, θα γινόταν 72 ετών φέτος τον Σεπτέμβρη.

Παρά πάντως τα χρόνια που κύλησαν έκτοτε, κάθε άλλο παρά έχει ξεχαστεί: με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του, πολύς κόσμος σε διεθνή κλίμακα πόσταρε κάτι σχετικό με εκείνον ή με τους Queen στα social media, δίνοντας έτσι την κατάλληλη απάντηση σε διάφορους πιουρίστες που αναρωτιούνται κατά καιρούς ποιοι ακούνε Queen, θέλοντας να τους βγάλουν ένα ξεχασμένο γκρουπ.

Αλλά τον πιο άπαιχτο φόρο τιμής, τον σκάρωσαν οι αχθοφόροι του αεροδρομίου Heathrow στο Λονδίνο, τους οποίους βλέπετε στη θαυμάσια φωτογραφία.

Αποφάσισαν δηλαδή όχι μόνο να ντυθούν όσο μπορούσαν κοντά στον Freddie Mercury, αλλά απαθανατίστηκαν και χορεύοντας με τις βαλίτσες το "I Want To Break Free" (1984), μία από τις τεράστιες επιτυχίες των Queen (Βρετανία #3, Η.Π.Α. #45, Γαλλία #9, Αυστραλία #8, Καναδάς #26, Γερμανία #4). Μπορείτε να τους θαυμάσετε στο βίντεο στο τέλος της είδησης.

Το σχέδιο ήταν μάλιστα στημένο από καιρό, αφού είχαν δουλέψει τη χορογραφία με έναν επαγγελματία του τηλεοπτικού διαγωνισμού χορού Strictly Come Dancing.

Αλλά ούτε και η όλη επιλογή ήταν τυχαία: πριν γίνει μέλος στους Queen, ο Mercury είχε δουλέψει ως αχθοφόρος στο Heathrow, για τα προς το ζην.

{youtube}mLE6-KZt42o{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured