news.team

Όταν τον Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι θα βλέπαμε και τον Bryan Ferry φέτος στην Ελλάδα, οι Αθηναίοι δαγκώθηκαν, καθώς οι αρχικές εξαγγελίες μιλούσαν για μία μόνο εμφάνιση, στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Δάσους.

Αρκετοί βέβαια περίμεναν ότι θα υπήρχε συνέχεια, καθώς πολύ σπάνια ονόματα τέτοιας εμβέλειας δεν παίζουν και στην Αθήνα, εφόσον έρχονται στη χώρα μας -είναι κάτι που έχει να συμβεί χρόνια.

Καθώς ωστόσο ο καιρός περνούσε και νέα δεν φαίνονταν στον ορίζοντα, αρκετοί fans άρχισαν να κάνουν τα πλάνα τους για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε δεν έχει και λίγους οπαδούς στη χώρα μας ο 72χρονος Άγγλος ερμηνευτής και τραγουδοποιός, ο οποίος παραμένει μια φωνή πολύ αναγνωρίσιμη ραδιοφωνικά.

Να όμως που η σχετική ανακοίνωση ήρθε τελικά και είναι γεγονός ότι θα δούμε τον Bryan Ferry και στην Αθήνα: την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, θα παίξει στο Ηρώδειο.

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης έχει καθαρά να κάνει με τις εργασίες του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, το οποίο είναι υπεύθυνο για ό,τι πράσινο φως δίδεται για συναυλία στο Ηρώδειο.

Εκτός από τον Bryan Ferry στην Αθήνα θα έρθουν τον Σεπτέμβριο η Natacha Atlas και η Luz Casal, ενώ το Ηρώδειο θα φιλοξενήσει και πολλές ιδιαίτερες εγχώριες βραδιές.

{youtube}9kp3N3wQPO0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured