news.team

Το να δοκιμάσει κανείς να παίξει τον Freddie Mercury είναι σίγουρα ένα μεγάλο καλλιτεχνικό στοίχημα, αλλά και κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε όλεθρο.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Rami Malek το έβαλε ωστόσο το στοίχημα και, από την ώρα που ανακοινώθηκε ως πρωταγωνιστής στο Bohemian Rhapsody, είδε το όνομά του να γίνεται ευρέως γνωστό. Και σημειώστε ότι δεν του έλειπε η αναγνωρισιμότητα, αφού αρκετοί τον έχουν ταυτίσει με τον φαραώ Ahkmenrah στη σειρά ταινιών Μια Νύχτα στο Μουσείο, αλλά και με τον Merriell "Snafu" Shelton στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Pacific -και βέβαια με τον πρωταγωνιστή του Mr. Robot.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται το πρώτο trailer για το Bohemian Rhapsody, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. Την ταινία ξεκίνησε ο Bryan Singer, αλλά μετά την απόλυσή του από τους παραγωγούς (2017) ολοκλήρωσε τελικά ο Dexter Fletcher.

Η ταινία θα πιάσει την ιστορία των Queen από το ξεκίνημά τους και θα πάει χρονικά ως την περίφημη συναυλία τους στο Wembley το 1985, στα πλαίσια του Live Aid. Θα βγει στα σινεμά στις 2 Νοεμβρίου.

Τον Brian May παίζει ο Gwilym Lee, τον Roger Taylor ο Ben Hardy και τον John Deacon ο Joseph Mazzello.

{youtube}9Y7X6le5qmE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured