news.team

Αν και η σόλο καριέρα της Beyoncé επισκίασε το παρελθόν της στις Destiny's Child, ο καιρός της με την Kelly Rowland και τη Michelle Williams έγραψε κι αυτός pop/R'n'B ιστορία και είναι πολλοί οι παλιοί fans που θα ήθελαν να τις ξαναδούν μαζί, καθώς πάνε πια 12 χρόνια από τη διάλυσή τους.

Οι κακές μάλιστα γλώσσες συχνά έχουν πει ότι μάλλον θα το ήθελαν κάτι τέτοιο και οι παλιές της φιλενάδες, καθώς η δική τους σόλο πορεία ποτέ δεν απογειώθηκε πραγματικά: η Rowland έχει να φανεί από το Talk A Good Game του 2013 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #80), ενώ η Williams σιώπησε μετά το Journey To Freedom του 2014 (Η.Π.Α. #29), όπου πάντως έγινε ένα μίνι reunion, όταν οι άλλες δύο Destiny's Child ήρθαν να τραγουδήσουν μαζί της το "Say Yes" (Η.Π.Α. #109, Βρετανία #106).

Όλα αυτά, μέχρι τη μεγαλοπρεπή εμφάνιση της Beyoncé στο φετινό Coachella, η οποία την επιβεβαίωσε ως πλανητική σταρ, γράφοντας στα κατάστοιχα των ρεκόρ ότι ήταν η πρώτη μαύρη καλλιτέχνιδα που έπαιξε headline στο διεθνούς φήμης φεστιβάλ. «Θα συμβεί», ψιθυριζόταν στους κύκλους των fans της στις Η.Π.Α. το Σάββατο και όντως συνέβη: οι Destiny's Child έγιναν για λίγο ξανά πραγματικότητα και η Beyoncé με τη Rowland και τη Williams ξεσήκωσαν τα πλήθη τραγουδώντας το "Say My Name", το "Soldier" και το "Lost My Breath".

Πηγή από την παραγωγή σχολίασε στον αμερικάνικο Τύπο ότι «τα κορίτσια το ήθελαν πραγματικά, ένιωθαν ότι χρωστούσαν κάτι τέτοιο στους fans».

{youtube}r1frRkUDpQc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured