news.team

Η παρέλαση μεγάλων ονομάτων που έρχονται φέτος για συναυλίες στην Ελλάδα συνεχίζεται. Μπορεί ελαφρώς εκτός του ημερολογιακού καλοκαιριού, από την άλλη, όμως, το καλοκαίρι στον τόπο μας διαρκεί ως γνωστόν και για μεγάλο μέρος του Σεπτέμβρη.

Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, λοιπόν, έρχεται ο Bryan Ferry, πάλαι ποτέ frontman των Roxy Music και εξαιρετικά πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης, που δεν χρειάζεται συστάσεις. Στα 72 του χρόνια σήμερα, ο Άγγλος ερμηνευτής και τραγουδοποιός είναι μια πολύ αναγνωρίσιμη ραδιοφωνικά φωνή, αλλά και ένας από τους πιο καλοντυμένους αστέρες στην εναλλακτική ποπ κουλτούρα.

Τα μαντάτα δεν είναι όμως καλά για τους Αθηναίους, για την ώρα τουλάχιστον, αφού ο Bryan Ferry ανακοινώθηκε μόνο για τη Θεσσαλονίκη: η συναυλία του θα γίνει στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Δάσους.

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 16 Μαρτίου, τόσο στη Θεσσαλονίκη (Musicland, Ταμεία Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όσο και πανελλαδικά μέσω των www.tickethouse.gr & www.ticketmaster.gr και το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός/Cosmote (για τις αγορές αυτές υπάρχει επιβάρυνση 10% στις τιμές).

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου θα κοστίζουν 45€.

{youtube}9kp3N3wQPO0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured