news.team

Μέσα στο 2017, ο Sivert Høyem μίλησε για την ανάγκη του να υπάρξει ξανά μαζί με ένα συγκρότημα -για πρώτη φορά μετά το τέλος των Madrugada- και φάνηκε ενθουσιώδης για τη δημιουργία των Paradise, τους οποίους έφερε και στο αγαπημένο του ελληνικό κοινό  στα τέλη του Νοέμβρη (θυμηθείτε τι έγραψε η Πέννυ Γέρου για τη συναυλία τους στην Αθήνα και τι ο Στέργιος Κοράνας για την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, εδώ).

Τώρα, όμως, έθεσε απότομα τέλος στο σχήμα, με μια ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Σύμφωνα με όσα γράφει εκεί, αντιμετωπίζει προβλήματα να συνδυάσει τους Paradise με τις υπόλοιπες καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, τα οποία έχουν διογκωθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της παραίτησης του ντράμερ Rob Ellis (άγνωστο γιατί).

Ο Høyem διευκρίνισε ότι κάθε πλάνο συναυλιακής εμφάνισης και ηχογραφήσεων, ακυρώνεται και ευχαρίστησε τους fans για τη μέχρι στιγμής υποστήριξη. Σημείωσε πάντως ότι δεν αποκλείεται να ξαναδούμε τους Paradise, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αρκετοί fans στα σχόλια από κάτω, ωστόσο, φάνηκαν να καλοδέχονται την απόφασή του.

Μήπως λοιπόν, εν τέλει, αιτία της διάλυσης ήταν ότι οι Paradise δεν τραβούσαν; Αρκετοί αναρωτιούνται, να κάτι για να ρωτήσουμε τον αγαπημένο Νορβηγό την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε...

{youtube}gnrLkHvw_WA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured