news.team

Πάνε πια σχεδόν 5 χρόνια από το άλμπουμ Lightning Bolt, το τελευταίο δηλαδή στούντιο πόνημα των Pearl Jam (θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), το οποίο είχε υπάρξει σημαντική εμπορική επιτυχία για το αμερικάνικο rock γκρουπ: Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #20, Καναδάς #1, Γερμανία #4, Ιαπωνία #46, Ελλάδα #7.

Τώρα, όμως, η παρέα του Eddie Vedder δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στα πράγματα. Και προάγγελος αυτής της επιστροφής είναι ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Can't Deny Me". To θέμα βέβαια για το ευρύ κοινό είναι ότι το τραγούδι δόθηκε αποκλειστικά στο fan club των Pearl Jam, το περίφημο Ten Club -για να καταφέρετε έτσι να το ακούσετε, θα πρέπει για την ώρα να συνδεθείτε με το τελευταίο, εδώ. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα ακούγοντας 25 δευτερόλεπτα εδώ, αφού βρείτε τον σχετικό, ενσωματωμένο στην είδηση player.

Tο "Can't Deny Me" είναι ένα τραγούδι πολιτικής διαμαρτυρίας, με αρκετά σημεία των στίχων να επιτίθονται κατά της διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, τύπου «the country you are representing/ Condition critical».

Για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για ηχογραφήσεις και χρονοδιαγράμματα νέου δίσκου. Και μάλλον θα αργήσουμε να μάθουμε νεότερα, αφού οι Pearl Jam ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια μακροσκελή ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου από το Ziggo Dome του Άμστερνταμ, στην Ολλανδία.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει συμπεριληφθεί σ' αυτήν.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured