news.team

Στα 6 χρόνια που έμειναν μαζί (1994-2000), οι Spice Girls έγραψαν ιστορία ως ένα από τα πλέον πετυχημένα γυναικεία φωνητικά σύνολα από καταβολής δισκογραφίας, πουλώντας πάνω από 85.000.000 αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο και καταγραφόμενες ως το μεγαλύτερο βρετανικό μουσικό φαινόμενο μετά τη Beatlemania.

Έκτοτε, η Victoria Beckham, η Mel C, η Geri Halliwell, η Mel B και η Emma Bunton παρέμειναν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο celebrities, αν και απασχόλησαν την κοινή γνώμη με τα διάφορα καμώματά τους, παρά με τις αναιμικές σόλο καριέρες τους -της Mel C εξαιρουμένης. Το διάστημα 2007/2008 επανενώθηκαν πάντως για μια περιοδεία, ενώ έκαναν και μια σπέσιαλ εμφάνιση το 2012, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Τώρα, σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun της Βρετανίας, οι 5 Spice Girls έχουν δώσει τα χέρια ύστερα από μυστικές συνομιλίες για ένα νέο reunion μέσα στο 2018, το οποίο θα περιλαμβάνει μια τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά και έναν νέο δίσκο, τον πρώτο τους μετά το Forever του 2000 (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #39). Σύμφωνα μάλιστα με την πηγή της Sun, το βασικό πρόβλημα ήταν να πειστεί η Victoria Beckham, καθώς ήταν πάντα εκείνη που δυσφορούσε με την ιδέα της επιστροφής των Spice Girls.

Ίσως γιατί, εν τέλει, μόνο αυτή κατάφερε να μη χάσει μέσα από τα χέρια της τη μεγάλη ζωή που κέρδισε μέσω της μπάντας...

{youtube}9wfpXI5PKlw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured