news.team

Τον Σεπτέμβριο του 1990, ο George Michael έγραφε ποπ ιστορία με τον 2ο σόλο δίσκο του μετά τη διάλυση των Wham!, Listen Without Prejudice Vol. 1 (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #2, Καναδάς #5, Γερμανία #7, Ιαπωνία #3).

Τώρα, απόντος δυστυχώς του δημιουργού του, το ιστορικό αυτό άλμπουμ ξαναβγαίνει σε μια πλούσια, επετειακή επανέκδοση, διαθέσιμη σε βινύλιο (μόνο το άλμπουμ του 1990), σε διπλό CD (με bonus μια ανανεωμένη έκδοση του MTV Unplugged του 1996) και σε περιορισμένo 3CD/1 DVD box set, ενώ παράλληλα δημοσιοποείται και το ντοκιμαντέρ Freedom, μια συμπαραγωγή της Sony Music με το BBC Worldwide και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

Το ενδιαφέρον των fans βρίσκεται βέβαια στο πλούσιο bonus υλικό, από το οποίο δόθηκε αυτές τις μέρες σαν promo ένα ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ για το "Fantasy", στη μέχρι πρότινος αδημοσίευτη εκδοχή του όπου ο Michael συνεργάζεται με τον Nile Rodgers των Chic -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το MTV Unplugged καταγράφει τη συναυλία που έδωσε ο George Michael τον Οκτώβριο του 1996 στα Studios Three Mills Island του Ανατολικού Λονδίνου, όπου έπαιξε 10 επιλογές από Wham! και από τα 2 πρώτα προσωπικά του άλμπουμ.

Το ντοκιμαντέρ Freedom είναι το τελευταίο πράγμα στο οποίο δούλεψε ο Michael, πριν τον αναπάντεχο θάνατό του τα Χριστούγεννα του 2016. Ο ίδιος είναι αφηγητής, οι δε καλεσμένοι που κλήθηκαν να μιλήσουν είναι μια πλειάδα από αστέρες: Stevie Wonder, Elton John, Liam Gallagher, Nile Rodgers, τα supermodels του βιντεοκλίπ για το "Freedom '90" (Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz και Linda Evangelista), η Mary J. Blige, ο Tony Bennett, ο Mark Ronson, ο Tracey Emin, ο Jean Paul Gaultier, η Kate Moss, ο Ricky Gervais, ο James Corden και πολλοί άλλοι.

Το Freedom, ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται στο DVD της έκδοσης. Εκεί βρίσκουμε μια 50λεπτη συνομιλία του George Michael με τον Melvyn Bragg για το τηλεοπτικό South Bank Show, καθώς και 2 βιντεοκλίπ.

{youtube}rWk7ykBdIA8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured