news.team

Ελπίδες για να μπει πια μια τελεία στο σίριαλ της ΑΕΠΙ διαφαίνονται στον ορίζοντα, μετά τη νέα απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που στάλθηκε επισήμως στον Τύπο, η Λυδία Κονιόρδου έβαλε την υπογραφή της στον διορισμό Εποπτικού Συμβουλίου στην ΑΕΠΙ, αποτελούμενο αποκλειστικά από δημιουργούς.

Πράγματι, το Συμβούλιο απαρτίζεται από γνωστά ονόματα της εγχώριας μουσικής πραγματικότητας. Με αλφαβητική σειρά, τα μέλη του είναι ο Γιώργος Ανδρέου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Αντώνης Πλέσσας ο Φοίβος Τασσόπουλος (ο γνωστός ως σκέτος Φοίβος, δηλαδή) και ο Ηλίας Φιλίππου.

Καθώς φαίνεται, το Υπουργείο υιοθέτησε την ομόφωνη πρόταση και των 3 υπαρχόντων σωματείων δημιουργών που συγκροτήθηκαν ύστερα από τις αποκαλύψεις του σκανδάλου της ΑΕΠΙ (Άσμα 450+, Μέτρον και ΣΩΜΣΕ), με μέλη και από τα 3 να καταλαμβάνουν τις θέσεις των Συμβούλων.

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη κρίνεται θετική και προς ουσιαστική κατεύθυνση, θεωρούμε κι εμείς ότι θα αποδειχθεί καταλύτης ώστε να μπει η αναγκαία εξομάλυνση της ΑΕΠΙ σε μια σωστή σειρά.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured