avopolis.team

Ένα ολόκληρο μήνα αφιερώσαμε στους Depeche Mode, με αφιερώματα στις φάσεις της καριέρας τους, αλλά και άρθρα για αγαπημένα κομμάτια, συνοδοιπόρους και συνεχιστές. Αφορμή, βέβαια, είναι το πολυαναμενόμενο live της 17ης Μαϊου στο Terra Vibe, με χορηγό τη Visa. Ήγγικεν, λοιπόν, η ώρα για το live και καιρός είναι να αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε γι' αυτά που θα ακούσουμε. Τι θα έχει το set list τους; Αγαπημένα κομμάτια από όλες τις φάσεις τους, μια διασκευή που θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε ζωντανά, αλλά και τα καλύτερα (πραγματικά τα καλύτερα) κομμάτια από το τελευταίο τους άλμπουμ.

dm1.jpg

Το επαναστατικό πνεύμα του Spirit που, όπως είπαμε, ξεθαρρεύει στον 14ο δίσκο τους και μέρος αυτού (τουλάχιστον ως attitude, ως αισθητική) είναι πιθανό να το νιώσουμε live. Το εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ "Going Backwards" (ένα κομμάτι που παίζουμε αρκετά και στο Avopolis Radio), μια ζοφερή προειδοποίηση ότι ξαναγράφουμε την ιστορία μας ανάποδα σαν άβουλα όντα («we feel nothing inside»), είναι και το εναρκτήριο κομμάτι του set τους. Θα ακούσουμε το "So Much Love", αλλά και το λυτρωτικό "Cover Me", με τη φωνή του Gahan να μοιάζει ξανά με ηδονική φωλιά και με τον ντελικάτο ρυθμικό μανδύα του Martin Gore να φέρνει στο μυαλό το "Clean" από το Violator (1990). Δεν θα λείπει φυσικά και το "Where's the Revolution" - προάγγελος του Spirit. 

{youtube}m2qjkEo3Yx4{/youtube}

Αγαπημένα κομμάτια και encore

dm2.jpg

Από εκεί και πέρα, το μενού θα έχει σίγουρα (όσο μπορεί να είναι κανείς από πριν) "Never Let Me Down Again", "Enjoy the Silence", "World in My Eyes", "Everything Counts", "A Question of Lust (Acoustic)", "Wrong", "Barrel of a Gun", "A Pain That I'm Used To ('Jacques Lu Cont's Remix' version)", "In Your Room (Album version)" και ένα καταιγιστικό encore με "Walking In My Shoes", "I Feel You", "Personal Jesus". Στο encore αυτό θα ακούσουμε και μια διασκευή των Depeche στο "Heroes" που αγαπήσαμε από τον David Bowie... Οπωσδήποτε, δεν μπορεί να είναι όλα τα αγαπημένα τους κομμάτια (πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε;) αλλά αυτά και μόνο που πληροφορούμαστε ότι παίζουν, μας αρκούν για να προετοιμαζόμαστε για μια μοναδική εμπειρία.

Την Τετάρτη 17 Μαϊου, λοιπόν, μία από τις πρώτες στάσεις της ευρωπαϊκής περιοδείας τους θα είναι κι αυτή του TerraVibe Park, με χορηγό τη Visa. Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher αναμένεται να παίξουν μπροστά σε πάνω από 1.500.000 fans, σε 32 πόλεις από 21 χώρες σε όλη την Ευρώπη. 

{youtube}ZEpPDIE7nP4{/youtube}

H περιοδεία

dm3.jpg

Η περιοδεία ξεκίνησε στην Stockholm’s Friends Arena, στη Στοκχόλμη στις 5 Μαΐου 2017 και περιλαμβάνει στάσεις σε μοναδικά venues όπως τα: Paris’ Stade de France, San Siro στο Μιλάνο και το Berlin’s Olympiastadion. Εκτός αυτών οι Depeche Mode θα παίξουν για πρώτη φορά σε venues όπως τα: London Stadium, Otkritie Arena στη Μόσχα, και το Veltins-Arena στο Gelsenkirchen, της Γερμανίας. Η ευρωπαϊκή περιοδεία τελειώνει στις 23 Ιουλίου με ένα αποχαιρετιστήριο show στο Cluj-Napoca της Ρουμανίας. Η προηγούμενη περιοδεία του συγκροτήματος: the Delta Machine Tour, προσέλκυσε πάνω από 2.500.000 fans σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Νότια Αμερική και αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον πετυχημένα tour της ιστορίας.

Τιμές εισιτηρίων και αγορά

Μπορείτε να δείτε στο Ticket Pro τις διαφορετικές τιμές, αλλά και να αγοράσετε εισιτήρια online!

Δρώμενα

Πέρα από το μουσικό κομμάτι, όπως σας έχουμε ήδη πει ετοιμάζονται εκπλήξεις, διαγωνισμοί και πολλά δώρα όπως προπληρωμένες κάρτες Visa, merchandise, μπύρες κτλ., από τον χορηγό της συναυλίας, τη Visa

Μετακίνηση προς το Terra Vibe

Λεωφορεία από Σταθμό Λαρίσης προς Terra Vibe Park, Μαλακάσα.
Ώρα Αναχώρησης από τον Σταθμό Λαρίσης:
16.00 μμ. και κάθε 1 ώρα έως τις 20.00 μμ.
Τιμή: 8€ με επιστροφή, 5€ μονή διαδρομή

Apollon Travel Services
Τηλ. Κρατήσεων : 6988041178 - 6936632811 - 6988022018 - 6984181844 - 2130349534

ΚΤΕΛ Αττικής
Σημείο & Ώρες Αναχωρήσεων: Πεδίον του Άρεως (πλησίον του Σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώρια) από τις 14:00 και κάθε μία ώρα.
Σηµείο & Ώρες Επιστροφής: Στο χώρο στάθµευσης έξω από το Τerravibe, µετά το τέλος των εκδηλώσεων.
Τιμή εισιτηρίου: 4 Ευρώ (µονή διαδροµή) & 6,50 Ευρώ (µε επιστροφή).
Προπώληση: Ticket House
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2108808000

Τα λέμε εκεί! 17 Μαϊου, στο Terra Vibe!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured