search

ΑΡΘΡΑ

Όλοι τους έχουν να πουν μια ιστορία για το πώς έφτασαν μέχρι εδώ. Μήπως είναι καιρός να πεις και τη δική σου;

Photo: Ντιάνα Καλημέρη

Χαμόγελα, κέφι, χορός, γνωριμίες, συζητήσεις με καλή παρέα, κορμιά σε κίνηση, ανεβαστικά vibes, ιδρώτας, γεμάτα ποτήρια, διασκέδαση και δυνατά beats να δονούν το στήθος εκατοντάδων, ή και χιλιάδων -αναλόγως το event- νέων ανθρώπων, που διψούν για ζωή. Η ηλεκτρονική μουσική σαρώνει τους καταλόγους των επιτυχιών και τα views στο YouTube, το κοντέρ των ακροάσεων στα διάφορα streaming sites «γράφουν» ασταμάτητα, και η διασκέδαση καλά κρατεί, υπό τους ρυθμούς των χορευτικών hits. Μας έλεγε άνθρωπος που είναι στο τιμόνι δισκογραφικής, ότι ακόμα και στη «δύσκολη» δισκογραφικά Ελλάδα, με τις ιδιαιτερότητές της, η χορευτική μουσική κατέχει την πρωτιά μεταξύ των ειδών σε έσοδα από streaming και πωλήσεις.

Όσο για τους κορυφαίους Djs του κόσμου, αυτοί έχουν κερδίσει πλέον τον τίτλο του superstar, θεωρούνται celebrities όπου και αν βρεθούν, είναι οι «προμηθευτές» της θετικής ενέργειας, στα dancefloors ανά τον κόσμο: την εισπράττουν και τη μεταδίδουν ταυτόχρονα. Κανένας, όμως, δεν έφτασε τυχαία στο status που έχει τώρα. Πίστεψαν στον εαυτό τους, πριν φτάσουν να τη μεταδίδουν σε κοινό χιλιάδων νέων ανθρώπων, πίστεψαν ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε θετική ενέργεια και έδειξαν ότι το 'χουν, κάτι που μας θυμίζει η Amita Motion στη νέα της καμπάνια. Έτσι ακριβώς σκέφτονταν οι πιο διάσημοι Djs του πλανήτη, όταν ξεκινούσαν. Να κάνουν τον κόσμο να περάσει καλά και να απλώσουν μια αύρα ευτυχίας στις τάξεις των θαυμαστών τους. Και αν η νεότερη γενιά των Djs το πετυχαίνει αυτό μέσω της EDM μουσικής, που έχει χαρακτηριστεί δικαίως ως η νέα pop, αυτό δεν αποτελεί μονόδρομο για μια βραδιά εκρηκτικής διασκέδασης.

Γιατί δεν είναι μόνο η νέα σχολή του Djing ικανή να μοιράζει θετική ενέργεια, απλόχερα στο κοινό της. Παλιές καραβάνες εξακολουθούν να βρίσκονται στις λίστες με τους πιο περιζήτητους δισκοθέτες, με τον αψεγάδιαστο συνδυασμό από old school anthems και φρέσκιας κοπής επιτυχίες, ικανές να βάλουν φωτιά σε ένα χώρο clubbing. Όλοι τους κατάφεραν με αδιάκοπη δουλειά, περίσσιο ταλέντο, αλλά και αποθέματα αισιοδοξίας και πίστης στον εαυτό τους, να μοιράζουν απλόχερα θετικά vibes σε χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά, γεμίζοντας μεγάλα συναυλιακά -και όχι μόνο- venues. Οι μεγάλοι Djs του πλανήτη, προτού βρεθούν στη κορυφή του κόσμου, ακολούθησαν μια τακτική. Καθετί φρέσκο, νεανικό και γεμάτο ενέργεια οφείλει να αναζητήσει τον δρόμο προς την καταξίωση. Οι νέοι του σήμερα προσπαθούν να μιξάρουν, να γνωριστούν, να ξεχωρίσουν, να κάνουν αυτό που τους εκφράζει, με σκοπό να μοιάσουν στα είδωλά τους. Και είναι φυσικό, μέσα σε αυτή την προσπάθεια, ανεξάρτητα αν ο στόχος είναι να φτάσεις στην κορυφή, ή απλά να κάνεις το hobby σου και να περάσεις καλά εσύ και οι γύρω σου, να πέφτεις. Να απογοητεύεσαι, ορισμένες φορές. Να τρομάζεις, κάποιες άλλες. Όμως, εκεί μπορεί να κάνεις τη διαφορά. Να βλέπεις τις προκλήσεις, να σηκώνεσαι όταν πέφτεις και να προσπαθείς πάλι. 

Όλοι τους έχουν μια ιστορία να πουν (ή και περισσότερες), για το πώς έφτασαν να είναι dance είδωλα. Ιστορίες, όμως, υπάρχουν και από ανθρώπους που κάνουν το hobby τους, ζουν το όνειρό τους (κι ας μην περιλαμβάνει status αναγνώρισης εκατομμυρίων) και περνούν καλά με τους φίλους τους. Θετική ενέργεια, υπάρχει τελικά σε όποιο πεδίο και όποια κλίμακα επιλέγει κανείς να κινηθεί. Αυτές τις ιστορίες, ιστορίες «Θετικής Ενέργειας», αναδεικνύει στη νέα της πλατφόρμα η Amita Motion που μας θυμίζει ότι η Θετική Ενέργεια, τελικά, βρίσκεται παντού. Βρίσκεται γύρω μας, βρίσκεται μέσα μας. Εμείς οι ίδιοι «είμαστε θετική ενέργεια». Αν καταφέρεις να το δεις έτσι, τότε #toxeis.

Όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι η Amita Motion έχει ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τη Θετική Ενέργεια, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, το Positive Feed, που παρακινεί τους νέους να δείξουν ότι το ‘χουν και τους δίνει την ευκαιρία να μοιραστούν τη δική τους ιστορία, στην οποία έπεσαν και σηκώθηκαν ξανά πιο δυνατοί.

Πιστεύεις κι εσύ ότι #toxeis; Απόδειξέ το! 

Μπες τώρα στη νέα πλατφόρμα της Amita Motion και δείξε σε όλους ότι #toxeis, με ένα απλό κλικ. 

positivefeed.jpg

1.    Ανέβασε το video σου με μουσική, χορό, gaming ή με ό,τι άλλο σε κάνει να το’χεις και κέρδισε positive points.
2.    Αύξησε τα Positive Points σου ανεβάζοντας νέα video, κάνοντας video response σε άλλους ή κέρδισέ τα όταν κάποιος κάνει video response σε εσένα.
3.    Επισκέψου το upgrade room και χρησιμοποίησε τα positive points που έχεις συγκεντρώσει. Εκεί μπορείς να κάνεις upgrade επιλέγοντας ανάμεσα από τα πιο θετικά gadgets και εμπειρίες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου, να πιστέψεις ότι είμαστε θετική ενέργεια και να δείξεις ότι #toxeis!