Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί σ’όλο τον κόσμο, ένα φανατικό κοινό που αναζητεί και καταναλώνει προϊόντα που αναφέρονται στον κινηματογράφο, την μουσική και τα κόμικς, όπως αφίσες, βιβλία, κονκάρδες, cd, dvd, t-shirt, αξεσουάρ, καπέλα, τσάντες, κουκλάκια, συλλεκτικά αγάλματα κ.τ.λ.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, μια αλυσίδα καταστημάτων καλύπτει αυτό το κενό για εξειδικευμένα καταστήματα δώρων pop κουλτούρας. Η Clipart δραστηριοποιείται με τέσσερα αρχικά καταστήματα, στο Μοναστηράκι (Ερμού 100), στο Χαλάνδρι (Κολοκοτρώνη 15), στα Εξάρχεια (Μπόταση 6) και ένα στη Θεσσαλονίκη (Γρ. Παλαμά 21), ενώ το πλάνο περιλαμβάνει τη δημιουργία άλλων 12 καταστημάτων μέσα στην επόμενη πενταετία.



Κάθε μέλος του δικτύου Clipart σκοπεύει να αποτελέσει μια μεγάλη κοινότητα νέων ανθρώπων που δεν αρκούνται στα συμβατικά, άχρωμα καταστήματα δώρων, αλλά λατρεύουν τα προϊόντα - φετίχ και τα δώρα - πραγματικά αποκτήματα, ανταλλάσσουν απόψεις (και με το προσωπικό που προτείνει και παράλληλα καταγράφει τις ανάγκες-επιθυμίες τους) και ζητούν νέα αποκτήματα για τη συλλογή τους. Για όσους βαρέθηκαν τα τετριμμένα, αλλά και για όλους όσοι κάνουν δώρα στον εαυτό τους, τα Clipart αποτελούν μοναδικά σημεία όπου θα βρουν:

- Κινηματογραφικές φιγούρες και αγαλματίδια σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα
- Cd, dvd και βινύλια - που αποτελούν πραγματικά αποκτήματα, σε μοναδικές τιμές (λ.χ. cd από 6 ευρώ)!
- Βιβλία ποπ κουλτούρας και fantasy σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ!
- Comics
- Merchandise προϊόντα
- Ποιοτικά αυθεντικά T-shirts εναλλακτικής κουλτούρας
- Είδη δώρων με άποψη!



Όλα αυτά σε ένα ελκυστικό χώρο, όπου, εκτός από τα αγάλματα και τις γιγάντιες αφίσες, υπάρχουν εικαστικές παρεμβάσεις από τους αδελφούς Αλαχούζους, πολυβραβευμένους καλλιτέχνες και ειδικούς κινηματογραφικών σπέσιαλ εφέ!

Παράλληλα, στη διεύθυνση www.clipart.gr σύντομα θα ξεκινήσουν online πωλήσεις των προϊόντων, σε ένα e-shop με ασφαλείς συναλλαγές, το οποίο χτίζεται γύρω από ένα portal που αφορά κάθε ανήσυχο fan της κουλτούρας που εκπροσωπεί...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured