Πέντε χρόνια κλείνει φέτος μια από τις πιο σταθερές ομάδες των party της πόλης, οι Fresh & Yellow -πέντε και βάλε από το ξημέρωμα του Δεκεμβρίου του 2000, όταν με αφορμή το άκουσμα του “I wanna be adored” των Stone Roses και το αλκοόλ που είχε εισχωρήσει για τα καλά στο αίμα τους, οι Χρήστος Μήλιος και Θοδωρής Σουρβίνος αποφάσισαν να φτιάξουν μια ομάδα dj’s όπως εκείνοι την είχαν φανταστεί. Αγαπημένες ανεξάρτητες ποπ μελωδίες, μπόλικο Μάντσεστερ τότε (και τώρα βέβαια) και χορός...

Πριν 2,5 χρόνια κάναμε μαζί το επιτυχημένο πάρτυ-εκδρομή στο Αγκίστρι που θα μας μείνει αξέχαστο, ενώ το 2001 οργανώσαμε ένα πάρτυ για τα γενέθλια του Avopolis στο Plan B, το οποίο γέμισε το χώρο και μας κράτησε εκεί μέχρι το πρωί... Αλλά η πορεία των Fresh & Yellow είχε πάμπολλους άλλους σταθμούς: Mad, Memphis, Gaze at, Mirroir, Mariano (Αντίπαρος), Odd, Club22, Decadence, Stage, Camel, Χρώμα Chroma, έκανα τριήμερο festival στην Αντίπαρο και πολλά live με groups από την ενχώρια pop-rock σκηνή, έφεραν τον Ben Love των Fun Lovin’ Criminals και τον Les Carter των Carter USM.



Η τωρινή τους σύνθεση αποτελείται από τους Χρήστο Μήλιο και Χρήστο Σταθάκη, ενώ οι μουσικές επιλογές τους προέρχονται από την ανεξάρτητη pop & rock σκηνή της Αγγλίας και Αμερικής από τα τέλη των 80’s εώς σήμερα με αναφορές στα 60’s και 70’s.

Το Σάββατο 13 Μαϊου γιορτάζουν τα πέντε τους χρόνια στο 1-22 (Δ. Πλακεντίας 122 κ Πανόρμου, Αμπελόκηποι).

Ένα δυνατό πάρτυ παραλήρημα με μουσική από τα madchester grooves και την britpop επανάσταση των 90’s εώς την έξαρση της κιθαριστικής σκηνής του σήμερα.

“Fresh and Yellow και έπεται συνέχεια...”, όπως λένε οι ίδιοι...

ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23:00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured