"Η πιο ενθουσιώδης και δυναμική rock ‘n’ roll παράσταση στον κόσμο" χαρακτηρίστηκε από τη DidiMusic, και όχι μόνο φυσικά, αυτή των Rolling Stones που θα έχουμε την ευκαιρία φέτος να δούμε και στη χώρα μας. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε λάβει αρκετά e-mail με ανησυχίες για το αν θα παίξουν ή όχι στη χώρα μας, αλλά το μυστήριο λύθηκε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η εταιρία στους δημοσιογράφους, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία". Οι Rolling Stones θα εμφανιστούν τελικά την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α.).

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι ιθύνοντες της Didi και οι καλεσμένοι τους, σ' αυτή την περιοδεία θα παίξουν αποκλειστικά και μόνο σε στάδια -ούτε σε αρένες, ούτε σε clubs, κι αυτό διαφοροποιεί την τρέχουσα περιοδεία τους.

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου στις 10:30 από το Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, τηλ: 210 3608366) και Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 20, τηλ: 2310 253630 ενώ η ηλεκτρονική πώληση θα γίνεται μέσω της ticketpro.gr.

Η παγκόσμια περιοδεία ‘A Bigger Bang’ ξεκίνησε στην Βοστώνη τον Αύγουστο του 2005, όταν οι Rolling Stones ξεσήκωσαν το rocked Fenway Park Stadium με μία θριαμβευτική εμφάνιση. Στην Ευρώπη, οι Rolling Stones θα πραγματοποιήσουν το απόλυτο όνειρο για τους εραστές της μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντάς τους το απρόσμενο – την ευκαιρία να βρεθούν στην σκηνή μαζί τους. Εκατοντάδες θέσεις είναι χτισμένες στην ίδια ευθεία με την σκηνή προσφέροντας την μοναδική ευκαιρία στους οπαδούς να μοιραστούν τον ενθουσιασμό του να βρίσκονται επί σκηνής όσο οι Rolling Stones παίζουν μπροστά σε 50,000 ή περισσότερους θαυμαστές.

“Το συγκρότημα επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της συναυλιακής εμπειρίας – τίποτα δεν συγκρίνεται με την συγκίνηση που αισθάνεται κάποιος όντας στην σκηνή με τους Rolling Stones και παρακολουθώντας μια συναυλία σε στάδιο από την θέση του καλλιτέχνη”, είπε ο Michael Cohl, υπεύθυνος περιοδείας, “Για τους οπαδούς αυτή θα είναι η καλύτερη περιοδεία ως τώρα”.



Αυτό το show περιλαμβάνει επίσης μία θεαματική τεχνολογική επέκταση της διάσημης «δεύτερης σκηνής» που υπήρχε στις πρόσφατες περιοδείες Και όχι μόνο: ανάμεσα στα δεκάδες all time classic τραγούδια τους, η λίστα των Stones που ανανεώνεται συνεχώς, θα περιλαμβάνει και αναφορές – εκπλήξεις σε θρύλους όπως οι Ray Charles & Bob Marley.

Οσο για τα εισιτήρια, η τιμή τους είναι τσουχτερή (αν και δε διαφέρουν αρκετά από τις ευρωπαϊκές, σύμφωνα με την Νανά Τράντου, managing director της εταιρίας). Σύμφωνα και με την υπέυθυνη marketing, Δήμητρα Ματζούκα, αναμένεται να εξαντληθούν και γι' αυτό όσοι επιθυμούν να έχουν καλή θέση θα πρέπει να σπεύσουν γρήγορα, αφού ισχύει το σύστημα first come best served.

Ας δούμε τις τιμές τους:



PL1 280,00 €
PL2 106,00 €
PL3 95,00 €
PL4 84,00 €
PITCH A 90,00 €
PITCH B 78,00 €

Αγορές με πιστωτική κάρτα (μέσω internet, call center ή στα Ticket House)
PL1 297,00 €
PL2 112,00 €
PL3 101,00 €
PL4 89,00 €
PITCH A 95,00 €
PITCH B 83,00 €

TIMETABLE
DOORS OPEN 17:00
SUPPORT ACT 19:30
THE ROLLING STONES 21:30

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured