Super User

Που

Στο Treptower Park, στο Βερολίνο.

Πότε

Από το Σάββατο 10/9 έως την Κυριακή 11/9.

Πώς

Με την Aegean, η οποία πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και έως δυο φορές την εβδομάδα από Ηράκλειο. Μπορείς να κλείσεις σήμερα κιόλας τα εισιτήρια στο aegeanair.com με την κάρτα σου –χωρίς επιπλέον χρεώσεις!

Festivals16_Lolapalooza1.jpg

Line up

Σάββατο 10/9: Kings Of Leon, New Order, Paul Kalkbrenner, Philipp Poisel, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Catfish & The Bottlemen, The Chainsmokers, Chase & Status DJ Set & Rage, Destructo, Dubioza Kolektiv, G-Eazy, Graham Candy, Jess Glynne, Josef Salvat, Junge Junge, Kaiser Chiefs, Klingande (Live), Lindsey Stirling, Matoma, Max Herre & Kahedi Radio Orchestra (MTV Unplugged Live), Odesza, Tocotronic.

Κυριακή 11/9: Radiohead, James Blake, Roisin Murphy, Major Lazer, Milky Chance, The 1975, Zedd, Beginner, Years & Years, Alle Farben, Aurora, Beginner, Bilderbich, Jagwar Ma, Jonas Blue, L.A., Lost Frequencies, Martin Solveig, MNEK, Nothing But Thieves, The Temper Trap, Tujamo, Topic.

Festivals16_Lolapalooza4.jpg

Εισιτήρια

Για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ το κόστος είναι 139 ευρώ, ενώ η τιμή του ημερησίου είναι 79 ευρώ. Διαθέσιμα είναι και τα εισιτήρια VIP και Platinum με χλιδάτα προνόμια, όπως ειδική είσοδο στις συναυλίες χωρίς να περιμένεις στην ουρά, καλύτερη θέα στη σκηνή και δωρεάν φαγητό και ποτό.

Διαμονή

Δεν υπάρχει camping και εφόσον το φεστιβάλ διεξάγεται στην καρδιά του Βερολίνου, από την ιστοσελίδα της Aegean μπορείς ταυτόχρονα να οργανώσεις το ταξίδι σου και να κερδίσεις επιπλέον μίλια εξαργύρωσης για κρατήσεις ξενοδοχείου!

Festivals16_Lolapalooza3.jpg

Tips

•    Εάν έχετε παιδιά και η ιδέα ενός φεστιβάλ σας φαίνεται δύσκολη, το Lollapalooza Berlin σας διώχνει κάθε αμφιβολία: το Kidzapalooza είναι ένα φεστιβάλ για παιδιά εντός του Lolla Berlin, με δωρεάν είσοδο για ηλικίες έως 10 ετών, ενώ από 11 και πάνω η τιμή είναι 19 ευρώ/άτομο. Με τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για οικογένειες που προσφέρει η Aegean, η πρόσβαση είναι ακόμα πιο άνετη και οικονομική.

•    Είναι ευκαιρία να εμπλουτίσεις την εμπειρία σου στο Lollapalooza Berlin με διακοπές στο Βερολίνο. Για όποιον λατρεύει τη μόδα, την τέχνη, το design και τη μουσική, αυτή είναι μια πόλη που πρέπει να επισκεφθεί! 

Πτήσεις για Βερολίνο

Με την Aegean, πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και έως δυο φορές την εβδομάδα από Ηράκλειο. Μέσω του Low Fare Calendar της Aegean, έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις το ταξίδι σου, επιλέγοντας οικονομικά εισιτήρια!

Festivals16_Berlin.jpg

Travel info

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Βερολίνου (Tegel), μπορείς να μετακινηθείς απευθείας για το Treptower Park με συνδυασμό τρένων (U-Bahn, S-Bahn) και λεωφορείων. Η διαδρομή είναι περίπου 40’. Τα δρομολόγια είναι πολύ συχνά και για περισσότερες λεπτομέρειες -αναλόγως της πτήσης σου- μπορείς να ενημερωθείς στο: www.s-bahn-berlin.de. Εάν συνδυάσεις το φεστιβάλ με τις διακοπές σου στο Βερολίνο, η πρόσβαση από την Alexanderplatz, στο κέντρο της πόλης, είναι περίπου 15’-20’ με μετρό και τρένο ή μετρό και λεωφορείο. Το εισιτήριο κοστίζει 4-6 ευρώ. 

http://www.lollapaloozade.com/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured