Super User

Που

Στην Richfield Avenue, στο Reading, Berkshire.

Πότε

Από την Παρασκευή 26/8 έως την Κυριακή 28/8.

Πώς

Με την Aegean, η οποία πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και Κύπρο για Λονδίνο! Μπορείς να κλείσεις σήμερα κιόλας τα εισιτήρια στο aegeanair.com με την κάρτα σου –χωρίς επιπλέον χρεώσεις!

Festivals16_Reading2.jpg

Line up

Τα ονόματα είναι πάρα πολλά και για το πλήρες πρόγραμμα μπορείς να ενημερωθείς από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ. Ωστόσο, ξεχωρίζουμε:

Παρασκευή 26/8:
Foals, Disclosure, Chvrches, Die Antwood, Jack U, Twenty One Pilots, Oliver Heldens, Asking Alexandria, Boy Better Know, Crystal Castles, Fetty Wap, Frank Carter & The Rattlesnakes, Frank Turner and the Sleeping Souls, Hannah Wants, Lower Than Atlantis, The Neighbourhood, Nothing But Thieves, Thrice Twenty One Pilots.

Σάββατο 27/8: Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons, Two Door Cinema Club, Duke Dumont, Mastodon, Courteeners,  The Dillinger Escape Plan, Disciples, Eagles Of Death Metal, Haim, Jack Garratt, Nas, Sigma, Slaves.

Κυριακή 28/8: Biffy Clyro, Fall Out Boy, The Vaccines, ASAP Rocky, The 1975, Cage The Elephant, Savages, Good Charlotte, DJ Ez, Borns, Coheed and Cambria, Five Finger Death Punch, Half Moon Run, The King Blues, MGK, Rat Boy, Sleeping With Sirens, The Temper Trap, The Wombats.

Festivals16_Reading5.jpg

Εισιτήρια

Για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ η τιμή είναι 280,17 ευρώ (213 λίρες), συμπεριλαμβανομένου του camping, ενώ για το ημερήσιο εισιτήριο είναι 87,47 ευρώ (66,50 λίρες). Υπάρχει ένα επιπλέον κόστος 6,5 λιρών για τη διαδικτυακή συναλλαγή.

Διαμονή στο camp

Για όσους επιθυμούν να τους περιμένει έτοιμη η σκηνή τους, η οικονομικότερη -πλην όμως άνετη- λύση είναι το Pink Moon Luxury Camping με τιμές που ξεκινούν από τα 223,94 ευρώ (170 λίρες) για δύο άτομα.

Festivals16_Reading3.jpg

Tips

•    Το Reading Festival απέχει μόλις 30’ από το Λονδίνο, συνεπώς είναι μια καλή ευκαιρία να μείνεις στην ολοζώντανη και ποικιλόχρωμη βρετανική πρωτεύουσα. Από την ιστοσελίδα της Aegean μπορείς ταυτόχρονα να οργανώσεις το ταξίδι σου και να κερδίσεις επιπλέον μίλια εξαργύρωσης για κρατήσεις ξενοδοχείου! 

•    Απευθύνεται σε μουσικόφιλους που πέρα από την απόλαυση της συναυλίας, θέλουν να ζήσουν το extreme καλοκαιρινό πάρτι που υπόσχεται -και πραγματοποιεί κάθε χρόνο- το φεστιβάλ.

Πτήσεις για Λονδίνο

Με την Aegean, πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και Κύπρο για Λονδίνο. Μέσω του Low Fare Calendar της Aegean, έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις το ταξίδι σου, επιλέγοντας οικονομικά εισιτήρια!

Festivals16_London.jpg

Travel info

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο, υπάρχουν πούλμαν που ξεκινούν από τον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων απευθείας για τον σταθμό του Reading. Το εισιτήριο κοστίζει 22,41 ευρώ/άτομο (17 λίρες) και η διαδρομή είναι περίπου 50’. Από τον σταθμό του Reading μπορείς να πάρεις το shuttle bus για το φεστιβάλ (τιμή εισιτηρίου 1 λίρα Αγγλίας, ήτοι 1,32 ευρώ) ή να περπατήσεις 15’-20’. Εάν βρίσκεσαι ήδη στο Λονδίνο, μπορείς να πάρεις το τρένο από τον σταθμό Paddington. Τα δρομολόγια είναι ανά 5’ και η διαδρομή είναι περίπου 30’. Το εισιτήριο κοστίζει 22,15 ευρώ/άτομο (16 λίρες).

http://www.readingfestival.com/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured