Super User

Που

Στο πάρκο Domaine National de Saint-Cloud, στο Παρίσι.

Πότε

Από την Παρασκευή 26/8 έως την Κυριακή 28/8.

Πώς

Με την Aegean, η οποία πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από Αθήνα, Ηράκλειο, έως και 2 πτήσεις την εβδομάδα από Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη, καθώς και έως 3 πτήσεις την εβδομάδα από Λάρνακα και Ρόδο. Μπορείς να κλείσεις σήμερα κιόλας τα εισιτήρια στο aegeanair.com με την κάρτα σου –χωρίς επιπλέον χρεώσεις!

Festivals16_Rockenseine1.jpg

Line up

Παρασκευή 26/8: The Last Shadow Puppets, Two Doors Cinema Club, Birdy Nam Nam, Caravan Palace, Anderson Paak, Adrien Soleiman, Breakbot, Clutch, Damian Jr. Gong Marley, Jack Garratt, Logic, Royal Republic, Slaves, Theo Lawrence & The Hearts.

Σάββατο 27/8: Massive Attack, Sigur Ros, Sharon Jones & The Dap Kings, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, Bring Me The Horizon, Beau, Casseurs Flowters, Dua Lipa, Grand Blanc, Kaviar Special, L7, La Femme, Q, The Temper Trap, The Underachievers, Wolfmother.

Κυριακή 28/8: Foals, Iggy Pop, Sum 41, Cassius, Aurora, Bibi Bourelly, Blues Pills, Cassius, Chvrches, Editors, Gregory Porter, Ghinzu, Killason, Maestro, Miike Snow, Peaches, Soulwax.

Εισιτήρια

Για τις τρεις ημέρες η τιμή ανέρχεται στα 119 ευρώ και για τα ημερήσια εισιτήρια είναι 49 ευρώ.

Festivals16_Rockenseine2.jpg

Διαμονή στο camp

Το κόστος είναι 60 ευρώ για δύο άτομα και διαμορφώνεται στα 90 ευρώ με πρωινό, για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ.

Tips

•    Εφόσον το φεστιβάλ διοργανώνεται στο Παρίσι, είναι ιδανικό να συνδυάσεις το φεστιβάλ με τη διαμονή σου στην Πόλη του Φωτός. Από την ιστοσελίδα της Aegean μπορείς ταυτόχρονα να οργανώσεις το ταξίδι σου και να κερδίσεις επιπλέον μίλια εξαργύρωσης για κρατήσεις ξενοδοχείου!

Festivals16_Rockenseine3.jpg

•    Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το line-up χαρακτηρίζεται από κάθε είδους ηχόχρωμα. Είναι ένας από τους λόγους που το φεστιβάλ γίνεται πόλος έλξης για τους οπαδούς όλων των μουσικών σκηνών, από folk και rock μέχρι power pop και electro

Πτήσεις για Παρίσι

Με την Aegean, η οποία πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από Αθήνα, Ηράκλειο, έως και 2 πτήσεις την εβδομάδα από Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη, καθώς και έως 3 πτήσεις την εβδομάδα από Λάρνακα και Ρόδο. Μέσω του Low Fare Calendar της Aegean, έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις το ταξίδι σου, επιλέγοντας οικονομικά εισιτήρια!

Festivals16_Paris.jpg

Travel info

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle, μπορείς να πάρεις το τρένο RER B για το κέντρο του Παρισιού και να αποβιβαστείς στη στάση Cite Universitaire. Από εκεί θα κινηθείς με την γραμμή 3 του τραμ μέχρι το Porte de Versailles και εν συνεχεία με τη γραμμή 2 για το Musee de Sevres.

Από το κέντρο του Παρισιού η πρόσβαση είναι πανεύκολη: Με μετρό, επιλέγεις τη Γραμμή 10 και κατεβαίνεις στη στάση Boulogne-Pont de St-Cloud. Με τραμ, παίρνεις την γραμμή Τ2 (La Defense/Issy-Val de Seine-Porte de Versailles) και σταματάς στη στάση Parc de St-Cloud. Επίσης, σε εξυπηρετούν τα λεωφορεία 52, 72 και 126 για τις στάσεις Parc de St-Cloud ή Pont de St-Cloud. Τα νυχτερινά δρομολόγια των λεωφορείων Ν12 και Ν61 σε εξυπηρετούν στη στάση Pont De Sevres. 

http://www.rockenseine.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured