Super User

Που

Στο χωριό Werchter του Rotselaar, στο Βέλγιο.

Πότε

Πέμπτη 30/6 με Κυριακή 3/7.

Πώς

Με την Aegean, η οποία πραγματοποιεί έως και δύο πτήσεις την ημέρα από Αθήνα, καθημερινά. Μπορείς να κλείσεις σήμερα κιόλας τα εισιτήρια στο aegeanair.com με την κάρτα σου –χωρίς επιπλέον χρεώσεις!

Festivals16_RockWerchter_3.jpg

Line up

Πέμπτη 30/6: Paul McCartney, New Order, Disclosure, Ellie Goulding, James Blake, Kaiser Chiefs, Barns Courtney, Flume, Gutterdämmerung, Guy Garvey, Jake Bugg, Nathaniel Rateliff & the Night Sweats, Ryan Bingham, Samm Henshaw, Sigma Live, The London Souls, Walk Off The Earth, Years & Years.

Παρασκευή 1/7: Rammstein, Richard Hawley, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, The 1975, The Offspring, At The Drive-In, Blackberry Smoke, Black Box Revelation, Blossoms, Bring Me The Horizon, Daughter, Frightened Rabbit, Gary Clark Jr., Jagwar Ma, Oh Wonder, Parov Stelar, Puggy, The Van Jets, Trixie Whitley.

Σάββατο 2/7: Red Hot Chili Peppers, PJ Harvey, Savages, Tame Impala, Alessia Cara, BADBADNOTGOOD, Band of Horses, Bazart, Beirut, Courtney Barnett, Editors, Glen Hansard, Goose, Kensington, Lost Frequencies, Mura Masa, Paul Kalkbrenner, The Struts, Two Door Cinema Club.

Κυριακή 3/7: Florence + the Machine, Foals, Iggy Pop, The Last Shadow Puppets, Alice On The Roof, Aurora, Bear’s Den, Beck, Elle King, James Bay, Jamie xx, Låpsley, Lianne La Havas, Macklemore & Ryan Lewis, MØ, Skunk Anansie, SX, The Strypes, Unknown Mortal Orchestra, Vintage Trouble.

Εισιτήρια

Για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ (σ.σ. combi ticket) η τιμή ανέρχεται στα 236 ευρώ. Τα ημερήσια εισιτήρια κοστίζουν 100 ευρώ (σ.σ. για το Σάββατο 2 Ιουλίου είναι sold out).

Διαμονή στο camp

Για το Hive camping (από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου), που αποτελεί πιο.. λουξ επιλογή, η τιμή είναι 27 ευρώ/άτομο, ενώ για το κανονικό camping (από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου) η τιμή είναι 20 ευρώ/άτομο.

Festivals16_RockWerchter_4.jpg

Tips

•    Μπορείς άνετα να συνδυάσεις το Rock Werchter με ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες: η απόσταση είναι κάτι παραπάνω από 1 ώρα από τον κεντρικό σταθμό της βελγικής πρωτεύουσας.

•    Λαμβάνοντας υπόψη τα σπουδαία ονόματα που εμφανίζονται, η τιμή των εισιτηρίων είναι πολύ προσιτή!

Festivals16_RockWerchter_2.jpg

•    Το Hive Camping σε γλιτώνει από τον κόπο να κουβαλήσεις τον δικό σου εξοπλισμό, γι’ αυτό και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Ό,τι και να επιλέξεις, να γνωρίζεις ότι όλοι οι χώροι του camping διατηρούνται καθαροί.

•    Τα κουπόνια για φαγητό και ποτό διατίθενται και για προαγορά σε σετ των 20, 40, 60 και 80 στην τιμή των 2,40 ευρώ ανά κουπόνι. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η τιμή ανέρχεται στα 2,50 ευρώ.

•    Με το combi ticket μετακινείσαι δωρεάν με τα τοπικά τρένα και λεωφορεία.

Festivals16_RockWerchter_1.jpg

Πτήσεις για Βρυξέλλες!

Με την Aegean, έως και δύο πτήσεις την ημέρα από Αθήνα, καθημερινά! Μέσω της εφαρμογής Low Fare Calendar της Aegean, έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις το ταξίδι σου, επιλέγοντας οικονομικά εισιτήρια!

Travel info

Φτάνοντας με την Aegean στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, παίρνεις το τρένο από το level -1 με προορισμό τον σταθμό Leuven. Τα δρομολόγια είναι ανά 1 ώρα. Από το Leuven παίρνεις το shuttle De Lijn που σας μεταφέρει απευθείας στο Werchter Festival park. Η διαδρομή είναι λιγότερο από 15’. Από το κέντρο των Βρυξελλών, τα δρομολόγια των τρένων είναι ανά 20’ για το Leuven, όπου παίρνεις λεωφορείο για τον χώρο του φεστιβάλ. Τo συνολικό κόστος μετακίνησης είναι 7-9 ευρώ.

http://www.rockwerchter.be

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured