Οι εντυπώσεις από ένα πάρτυ μόνο εκθέσεις για εκδρομές και μνήμες από παιδικά χρόνια ανασύρουν. Δεν είναι και το καλύτερό μου, για την ακρίβεια, ούτε και νομίζω ότι έχουν και κάποιο ιδιαίτερο νόημα για όσους δεν παρεβρέθησαν. Γιορτάσαμε πάντως 7 χρόνια με τα περισσότερα μέλη του team, με πολλούς φίλους, καλλιτέχνες, συνεργάτες από δισκογραφικές, αλλά και κόσμο που ήρθε να διασκεδάσει μαζί μας. Ακόμα και στις 5 το πρωί ο κόσμος ήταν εκεί και χόρευε με τις πολύ καλές επιλογές των Μάνου Μπούρα, Ηλία Πυκνάδα, Κωνσταντίνου Τσάβαλου. Αυτή τη φορά φωτογραφικό ρεπορτάζ δεν σας έχουμε, μόνο μικρές εικόνες στο μυαλό μας που καταγράφουμε:

- Τη γλυκύτατη κι άκρως ευχάριστη παρουσία του Άκη Μπογιατζή (Sigmatropic)

- Τον αεικίνητο Κωνσταντίνο τσάβαλο ο οποίος χλευάστηκε παντοιοτρόπως τόσο για το t-shirt "Fuck Radiohead, Despoina Rules!", όσο και για τις επιλογές του, από το Μάνο Μπούρα!

- Τις χορευτικές διαθέσεις της Χριστιάννας Φινέ, που συν τοις άλλοις έχει αναλάβει (εδώ και κάποιους μήνες) με κάθε τρόπο το ρόλο της μητέρας των αγοριών του team.

- Τα παιδιά των Expert Medicine και ιδιαίτερα την τραγουδίστρια τους, Τζένη (και μέλλουσα συμμετέχουσα σε ζωντανές εμφανίσεις των Blues Wire), την επιτομή του κινητού χαβαλέ.

- Τον Φώτη Βαλάτο, που μας ανέλυσε την δομή του επόμενού του άρθρου για την Ιμακο, για τις "στάσεις που θα μας απογειώσουν Νο. 43"

- Το αδιαχώρητο κατά τις ώρες αιχμής. Ίσως χρειαζόταν μεγαλύτερος χώρος, αλλά η αλήθεια ήταν ότι θέλαμε κάτι 'ζεστό', όπως το μαγαζάκι της οδού Καραϊσκάκη.

- Τις πολύ όμορφες (και δη τις πολλές θηλυκές) φατσούλες, κάποιες από τις οποίες γνωρίσαμε.

- Ένα από τα νέα κομματια των Pleasure, από το καινούριο άλμπουμ που κυκλοφορει σε 15 μέρες. Το κομμάτι μας το έφερε ο ίδιος ο drummer των Pleasure, Jay, και δεν πιστεύαμε στ' αυτιά μας. Δυνατό, μας γύρισε στην εποχή του Memory Comes Back (του πρώτου τους δίσκου), αλλά φυσικά με πολύ καλύτερη παραγωγή (βλ. Coti K.).

- Τα χαμόγελα όλων στο τέλος και τα τηλεφωνήματα της επόμενης μέρας. Το ραντεβού μας, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι πιο συχνό στο εξής, ίσως και μία φορά στις δεκαπέντε μέρες. Stay tuned!

PS. Ευχαριστούμε θερμά το Γιάννη Καφάτο και το Rock FM για τη φιλοξενία, τη Δευτέρα το πρωί. Και κυρίως για την πολύ καλή παρέα...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured