Ξεκινώντας από το Βερολίνο στις αρχές των 90s, περνώντας από καταπληκτικά dj sets, κυκλοφορίες και remixes για New Order, Faithless, BT και άλλους και καταλήγοντας πλέον στην ελίτ των djs του κόσμου, ο Paul van Dyk ουδέποτε ξέχασε την τέχνη να κατασκευάζει trance ατμόσφαιρες που στο peak τους κυριολεκτικά σε στέλνουν σε άλλο κόσμο.

Κάτι ανάλογο κάνει και στην τελευταία κυκλοφορία του, Out There And Back: Δώδεκα αψεγάδιαστα κομμάτια - dance anthems, να προσφέρουν μια trance -και όχι μόνο- συμφωνική εμπειρία για το σώμα και το μυαλό.

Περνώντας από ambient breakbeats, acid house, techno διαλείμματα αλλά και κομμάτια με μια μοναδική -ψυχεδελική- after-hours αίσθηση, η μουσική του Out There And Back είναι γραμμένη κυρίως για ευφορικά parties. Με στρώματα μελωδιών που αλληλοδιαδέχονται και αλληλοκαλύπτονται, με synths που απογειώνονται και καταλαγιάζουν, με το απαλό άγγιγμα της ονειρικής trance ατμόσφαιρας και ουκ ολίγα κομμάτια που ξεχώρισαν, ξεχωρίζουν ή θα ξεχωρίσουν. Εννοείται ότι περιλαμβάνονται τα σχετικά μεγάλα hits 'Another Way' και 'Tell Me Why (The Riddle)' -με την γλυκειά φωνή της Sarah Cracknell των Saint Etienne- αλλά και τα εντυπωσιακά 'Travelling', 'Avenue' και 'Alive'. Οι φίλοι του είδους μάλλον δεν θα το χάσουν.

n7.gif (441 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured