Ακόμα και μετά την αποχώρηση της Nina Gordon το 1998, αλλά και τη νέα σύνθεση που η συνεργάτιδα στα φωνητικά και στη σύνθεση Louise Post μόνη έφτιαξε, το album αυτό δε μοιάζει να απομακρύνεται από το Eight Arms to Hold You του 1997. Ισως δεν είναι τόσο καθαρο (μεταλλικό), αλλά η κιθαριστική του φύση να παίζει πιο πολύ με εκείνο που ονομάζαμε στο πρώτο μισό των 90s εναλλακτικό.

Εντούτοις, η κιθαριστική οργή της δεσποινίδας Post ξεσπά και σε metal riffs και αναμασά όλα τα κλισέ του girl rock, στιχουργικά, συνθετικά και στυλιστικά.

Σύμφωνοι, το γυναικείο εναλλακτικό rock δεν σφίζει από παρουσίες, αλλά σαφώς και οι Hole μανιέρες, η ψευτο-οργή και τα δυνάμωσε - κόψε - ξαναδυνάμωσε κόλπα που χρησιμοποιούν οι Veruca Salt, με τη βοήθεια στην παραγωγή του Brian Liesegang (Filter, Nine Inch Nails), μάλλον στα album της σειράς τους κατατάσσουν. Και φυσικά στίχοι σαν τους "You couldn't be any radder/ You couldn't be any badder/ You couldn't be any lamer/ 'Cause you're a born entertainer" δεν συγκινούν εύκολα μετά την έλευση της προσχολικής ηλικίας...

n3.gif (488 bytes)

...γιατί η μουσική για μας δεν είναι απλώς ένα "άστους να βαράνε"...

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured