Eπιστροφή για τον πολυπράγμονα dj, τον οποίο κατά καιρούς συναντάμε με διαφορετικά ονόματα. Κυρίως ως Plastikman, αλλά και ως FUSE, Cybersonik και Circuit Breaker.

Τον Ritchie Hawtin τον ξέρετε οι περισσότεροι, και δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις και πολλά λόγια. Στο Decks, EFX & 909, ο Καναδός DJ μας υποδέχεται με 70 λεπτά κομματιών που είναι κομμένα και ραμμένα για τo dancefloor. Είναι από τα album που όσο μας προκαλούν ανία όταν τα ακούμε στο σπίτι, άλλο τόσο μας φτιάχνουν όταν τα χορεύουμε σε κάποιο από τα σχετικά club.

Εκτός βέβαια και αν είστε μεγάλοι fans των Detroitισμών και του ωμού techno, οπότε ανήκετε στην εξαίρεση αυτών που θα λατρέψουν το άλμπουμ, και θα το ακούν παντού.

Μπορεί, πάντως, τα στοιχεία που συνθέτουν το τελευταίο album του mr. Plastikman, να προέρχονται και από διαφορετικά είδη, και να βρίσκουμε funky house, dub, punky electro στοιχεία, αλλά το deep Detroit techno αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά ενός άλμπουμ που κινείται σε υψηλά standards. Αγοράστε το, μόνο αν οι ανωτέρω περιγραφές σημαίνουν κάτι για σας...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured