Οι Τhe Living End σχηματίστηκαν το 1994 και άρχισαν δειλά δειλά να δίνουν συναυλίες στη Μελβούρνη. Με λίγη τύχη κατόρθωσαν να παίζουν support στους Green Day, το Φεβρουάριο του 1996, και σχεδόν αμέσως κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους "Ηellbound", που άρχισε πρώτα να τους κάνει γνωστούς στην Αυστραλία.

Από τότε ακολούθησαν κι άλλα EPs, με κορυφαίο το "Prisoner Of Society" το οποίο ανοίγει το παρόν (πρώτο τους) album. Πρόκειται για ένα "psychobilly" κομμάτι, με φωναχτό ρεφρέν, απίθανα riffs, κλασικά punk φωνητικά, ένα punk anthem των 90s, και αδιαμφισβήτητα η καλύτερη στιγμή εδώ.

Αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια στέκονται σε πολύ καλά επίπεδα. Γεμάτα οργή σε δόσεις rock, punk και ska, δεν πρωτοτυπούν, αλλά σε αναγκάζουν να σηκωθείς από την αναπαυτική σου πολυθρόνα και να αρχίσεις τη δράση... Το "All Torn Down", είναι το ska διαμαντάκι του album , γραμμένο για τις φυσικές ομορφιές της φύσης που καταστρέφουμε ανεπανόρθωτα, ενώ ξεχωρίζει το "Fly Away" με τα jazz χρώματα και την pop αισθητική του, και το punk/rockabilly "Second Solution".

Oι Sex Pistols συναντούν τον Brian Setzer, κι εμείς έναν από τους πιο καλοφτιαγμένους punk/ska δίσκους των τελευταίων 2 χρόνων.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured