H Corin Tucker που κάποτε ηγείτο των Heavens to Betsy και πλέον βρίσκεται στους Sleater Kinney, τη βρίσκει πλέον πολύ περισσότερο με τη garage-rock από τη μία, αλλά και την καθαρή pop από την άλλη, πλευρά των Cadallaca. Πλευρές οι οποίες απέχουν ελάχιστα εκατοστά μεταξύ τους στο "Introducing".

Kύριο ατού τους η φαρφίσα και το αμερικανικο, ανεξάρητο pop στυλάκι. Οι Cadallaca κινούνται διαρκώς σε ένα ψυχεδελίζον, θολό background, με pop ευαισθησίες μη αποκρυσταλλωμένες, και γι'αυτό τόσο, μα τόσο γοητευτικές.

Πότε καπνίζουν τελετουργικά το τελευταίο τσιγάρο ("Night Vandals"), πότε παρατηρούν με προκλητικά δραματική διάθεση τις αποσπασματικές εικόνες που εγείρονται εδώ κι εκεί ("June-n-July"), πότε κάθονται στ' αυγά τους και απλά μοιράζονται μαζί μας indie αριστουργήματα. Και χρησιμοποιώντας την γνωστή χιλιοειπωμένη ατάκα, σε ένα δίκαιο κόσμο, το "Two Beers Later" θα ήταν τουλάχιστον hitάκι.

Αλλά εδώ που τα λέμε, αυτό δεν είναι το ζήτημα ούτε για την εξαιρετικά ταλαντούχα Corin Tucker, ούτε για την παρέα της, ούτε και για τον "στριφνό" Calvin Johnson, που ανέλαβε την παραγωγή του album, οπότε εμάς γιατί να μας απασχολεί...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured