Συλλογή ακουστικού υλικού από τη μεγάλη χρονικά και σε μουσική συνεισφορά καριέρα του Adrian, αν και πλην του γεγονότος ότι έπαιξε μαζί με τον David Bowie, ελάχιστοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω γι'αυτόν - και είναι πραγματικά κρίμα.

Η συλλογή αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε την κιθαριστική μαεστρία του Belew (η οποία μάλιστα αναδεικνύεται περισσότερο στα ακουστικά κομμάτια του ρεπερτορίου του) και το ξεχωριστό συνθετικό ταλέντο του.

Εμφαση δίνεται στην πρώτη φάση της καριέρας του, αλλά με εξαίρεση τα art-noise tracks "Return of the Chicken" και "Things You Hit with a Stick", είναι σε γενικές γραμμές μια αντιπροσωπευτική συλλογή της δουλειάς του Belew. Δεν λείπουν φυσικά διαμάντια όπως τα ειρωνικά "The Lone Rhinoceros", "Three of a Perfect Pair" και "I Remember How To Forget" - τα οποία είναι και τα κορυφαία του.

Το "Salad Days" αποκτά μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι από τους δίσκους του δεν κυκλοφορούν πλέον. Είναι μάλιστα μια καλή ευκαιρία για όσους θα ήθελαν μια συνοπτική εισαγωγή στον κόσμο του Belew (ειδικά αν το μόνο άκουσμά τους είναι το "Oh Daddy") αλλά -πολύ περισσότερο- η ιδανική ευκαιρία για τον fan, να συμπληρώσει τα κενά της συλλογής του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured